Fujifilm X Series Domke F-5XB

Product code: DOMF5XB
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Fujifilm X Series Domke F-5XB
Fujifilm X Series Domke F-5XB
Fujifilm X Series Domke F-5XB

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Top features

  • Zeer fijn om te dragen
  • Domke kwaliteit
  • Mooie afwerking

Product details

Fabrikanten Fujifilm en Domke hebben hun handen ineen geslagen, met als resultaat twee prachtige exclusieve Domke schoudertassen. De populaire Domke F-5XB schoudertas heeft een clean uiterlijk, deze biedt voldoende ruimte en bescherming voor je kostbare Fuji X series apparatuur. De schoudertas is gemaakt van waxed canvas in combinatie met hoogwaardig leerstukken, de F-5XB biedt plaats voor een systeemcamera, twee lenzen en diverse accessoires, daarnaast heb je ruimte voor je persoonlijke spullen. De Domke F-5XB kan zowel als schoudertas of heuptas worden gebruikt, ideaal als je de ras langdurig mee wilt nemen. De tas is beschikt over een met watten gevoerde midden compartiment.

Fujifilm logo

Over Fujifilm

In 1934 is Fujifilm begonnen als een pionierend bedrijf in de wereld van fotografie. Inmiddels is Fujifilm een toonaangevende innovator in de gezondheidszorg, grafische sector en andere high-tech gebieden. Met de nieuwe X-serie compact-, systeem- en middenformaatcamera’s weet Fujifilm een gevoelige snaar te raken met een fusie van retro, stijl en krachtige technologie.

Bekijk alle producten van Fujifilm

Accessories for the Fujifilm X Series Domke F-5XB

Reviews of the Fujifilm X Series Domke F-5XB

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

Specifications of the Fujifilm X Series Domke F-5XB

Brand Fujifilm
Binnenmaat 25.4 x 11.4 x 18.3 cm
MateriaalLeer en gewaxt canvas
Gewicht 0.5 kg
Seen it all? Go back to the top