Peak Design Everyday Sling 5L ash

Product code: PD5532
|
|
Peak Design Everyday Sling 5L ash
Peak Design Everyday Sling 5L ash
Peak Design Everyday Sling 5L ash
Peak Design Everyday Sling 5L ash

€ 99,-

€ 81,82 ex V.A.T.

Available for shipping
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis*

  • With 2 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Related products

Peak Design Everyday Sling 5L Zwart

Product details

Als de kleinste, lichtste tas in de succesvolle Peak Design Everyday tassenlijn, is de Everyday Sling 5L ideaal voor het vervoeren, organiseren en een snelle toegang tot de meest essentiële zaken, of je nu een camera, drone of je dagelijks spullen draagt. De Everyday Sling kan een DSLR met een objectief of mirrorless camera met 1-2 objectieven, een 11" laptop cq. tablet herbergen.

Deze Everyday Sling is gemakkelijk uit te breiden tot maximaal 5 liter inhoud en herdefinieerd wat een slingtas eigenlijk zou moeten zijn. Als onderdeel van de vaak bekroonde Peak Design Everyday tassenlijn, beschikt de Everyday Sling 5L over een ongeëvenaarde toegang tot je spullen, vele uitbreidingsmogelijkheden om aan je handbagage behoeften te voldoen en het slim organiseren van je foto- en drone apparatuur ongeacht wat je meeneemt. Het uber-cleane design heeft een veelheid aan unieke kenmerken. Van razendsnelle riemverstellers, een hoofdvak met twee origami-geïnspireerde FlexFold verdelers, een zeer flexibel uit te breiden vak aan de buitenkant, voor een snelle toegang tot kleine, vaak gebruikte items zoals uw smartphone, portemonnee en sleutels, tot een extern draagsysteem.

Het Kodra materiaal met een weerbestendige coating en dito ritsen houden je spullen veilig en droog als je overvallen wordt door slecht weer. Het zachte maar duurzame poly-katoen interieur is bovendien extra vriendelijk voor je spullen. Kortom, de ideale tas voor iedereen die graag hun meest essentiële camera- of drone apparatuur willen meenemen.

Accessories for the Peak Design Everyday Sling 5L ash

Reviews of the Peak Design Everyday Sling 5L ash

What do others think of this item?

GJM

on 02-01-2018

Mooi gemaakte, prettig dragende en handige tas voor de kleine uitrusting. Mijn Fujifilm X-camera met 3 kleine prime-lenzen past er prima in met nog wat klein spul. Super.

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Peak Design Everyday Sling 5L ash

Brand Peak Design
Seen it all? Go back to the top