Ricoh Theta S Zwart

Product code: RO910720
|
|
OP = OP
Ricoh Theta S Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Product details

De handzame Ricoh Theta S maakt het nog gemakkelijker om hoge kwaliteit 360-graden foto's en video's te maken. Zo maak je adembenemende beelden van de wereld om je heen, die je interactief terug kunt kijken. Zo bekijk je niet alleen de mooiste momenten, je beleeft ze!

Dankzij de dubbele 12 megapixel sensor met lens aan weerszijden van het apparaat leg je de complete wereld om je heen vast. Je kunt naast foto's ook Full HD films (tot 25 minuten onafgebroken) maken. Ook beschikt de Theta S over de mogelijkheid beelden te livestreamen. Het maken van een foto of film is kinderlijk eenvoudig, en kan direct gedaan worden met de knoppen op de Ricoh Theta S. Daarnaast kun je de Theta S ook koppelen met je Android of iOS apparaat met de Ricoh Theta app, waarmee je gebruik kunt maken van Live View en handmatig instellingen aan kunt passen. De Theta S is ook te gebruiken met de nieuwe Google Street View app, waardoor je 360-graden foto's van je omgeving gemakkelijk op Google Maps kunt zetten.

Met de Ricoh Theta S maak je onvergetelijke beelden van de meest bijzondere momenten - van festivals tot verjaardagsfeestjes, zelfs van een dagje uit maak je spectaculaire 360-graden foto's en video's.

Accessories for the Ricoh Theta S Zwart

Reviews of the Ricoh Theta S Zwart

What do others think of this item?

Richard Terborg

on 24-06-2016

Ik kan niet zeggen hoeveel lol we al met deze hebben gehad. Ben al een tijdje met 360 bezig en hoe je dat kan toepassen. De bediening is heel erg eenvoudig en je weet meteen hoe het in elkaar steekt. Ik kan ook niet wachten tot meer upgrades hiervoor uitkomen. Echt een geweldig product!

hrieuwers

on 21-04-2016

Al jaren ben ik geïnteresseerd in VR camera's. De Theta-S functioneert bij mij perfect. er is geen overflow te zien van beide camera's. de bediening gaat kinderlijk eenvoudig, druk op de knop, klaar. Het enige puntje wat ik niet leuk vind is het feit dat je er zelf ook op staat als je de camera in de hand houd...
Ook de nachtopname met timer is verbluffend. kortom, ik kan hem aanbevelen!

Specifications of the Ricoh Theta S Zwart

Brand Ricoh
SensorDubbele 1/2.3 12 Megapixel sensor met f/2.0 fisheye
VideoresolutieFull HD maximaal 25 minuten
StreamingLive Streaming video
ISO-bereikISO 100-1600
Opslag8 GB interne opslag (1600 pict.)
Videoresolutie1920 x 1080, 30 fps
Aansluiting(Micro-)USB aansluiting
Afmetingen44mm x 130mm x 22.8mm
Gewicht125 gram
WifiJa
Seen it all? Go back to the top