Lume Cube Lumi Mini LED-flitser

Product code: LC-LL11B
|
|
Lume Cube Lumi Mini LED-flitser
Lume Cube Lumi Mini LED-flitser
Lume Cube Lumi Mini LED-flitser
Lume Cube Lumi Mini LED-flitser

€ 79,-

€ 65,29 ex V.A.T.

Available for shipping
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*

  • With 2 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Top features

  • Kleine maar slimme videolamp en flitser
  • Te bedienen via een speciale app
  • Lichtopbrengst van 350 Lumen op 1 meter
  • Oplaadbaar via micro USB-kabel

Product details

De Lumi Mini LED-flitser van Lume Cube is een extreem compacte videolamp en flitser in één. En dat in en nóg kleinere behuizing dan een originele Lume Cube! In dit kleine vierkante blokje huist een krachtige LED-lamp voor extra licht waar je maar wilt, een krachtige flitser en een strobe-light. De Lumi is ontwikkeld voor gebruik met smartphones, maar je kunt hem ook gebruiken in combinatie met een action cam of digitale fotocamera.

De Lumi is een hypercompact blokje met afmetingen van slechts 3,8cm x 3,8cm x 2,5cm. Dit waterdichte vierkantje kun je gebruiken als externe flitser of duurlichtbron voor je smartphone, je GoPro, je digitale (slr-)camera of willekeurig welke ander opnameapparaat, maar ook als handige continuverlichting tijdens het WhatsAppen of facetimen of vloggen. Bovendien is er een stroboscoop-functie aanwezig voor spectaculaire effecten. De Lumi levert bij vol vermogen ongeveer 30 minuten licht en je kunt het vermogen dimmen naar 50% om nog een half uur langer licht te hebben.

Bediening via App
De Lumi bedien je eenvoudig via een gratis te downloaden App, deze is te gebruiken met een iPhone of Android smartphone of via de knop op de behuizing zelf. Het is mogelijk om met de app meerdere Lumis tegelijk aan te sturen en de helderheid van de videolamp, de flitsduur en de rode-ogen reductie te regelen voor iedere afzonderlijke Lume. Dat kan tot een afstand van maar liefst 30 meter, dus je kunt hele creatieve verlichting creëren met meerdere Lume's.

Klein maar fijn
De Lume Cube Lumi levert op vol vermogen maar liefst 350 Lumen aan verlichting en je kunt het vermogen dimmen in 10 stappen. De kleurtemperatuur van de LED is 5600° Kelvin, wat mooi helder daglicht oplevert. De Lumi is bovendien waterdicht tot maar liefst 10 meter diepte, waardoor je hem ook perfect kunt gebruiken met bijvoorbeeld een actioncamera tijdens het surfen of duiken. De cube is voorzien van een 1/4 '' statiefaansluting of je plakt hem met de ingebouwde magneet gewoon op je motorkap, fietsstuur of wat voor ijzeren oppervlak dan ook.

Accessories for the Lume Cube Lumi Mini LED-flitser

Reviews of the Lume Cube Lumi Mini LED-flitser

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Lume Cube Lumi Mini LED-flitser

Brand Lumecube
Afmetingen 3,8cm x 3,8cm x 2,5cm
Kleurtemperatuur5600 kelvin
Lumen350
Werkduur30 minuten (vol vermogen)
Seen it all? Go back to the top