DJI Osmo Pocket 4K Gimbal

Product code: DJI644
|
|
NIEUW
DJI Osmo Pocket 4K Gimbal

€ 359,-

€ 296,69 ex V.A.T.

Available for pre-order
Nieuw Product, Reserveer/Bestel nu!

  • With 2 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Top features

  • Handheld 3-assige gimbal
  • Intelligent modus
  • LCD met touchscreen
  • 4K 60fps opnames
  • 1/2.3" CMOS Sensor

Product details

De DJI Osmo Pocket is een krachtige kleine handheld 3-assige gimbal, die een maximale resolutie heeft van 4K in combinatie met een framerate van 60fps. Met de mini-camera schiet je vanuit de hand en ben toch je verzekerd van haarscherpe, stabiele beelden en foto's. Voor de beste resultaten is het mogelijk video's vast te leggen in D-Cinelike en te fotograferen in RAW. Door zijn formaat is de pocket ideaal voor vloggers, sporters of op vakantie, de meest perfecte camera voor onderweg!

Intelligent-mode
De Osmo Pocket is eenvoudig in gebruik en is voorzien van handige intelligente modi. Zo maak je met een druk op de knop o.a. een gave panorama foto, een timelapse of een selfie opname. Voor het gebruik van de DJI Pocket is geen smartphone noodzakelijk en dat is erg handig wanneer je snel opnames wilt maken. De mini-gimbal is namelijk voorzien van een klein scherm met touchscreen, waarmee je direct ziet wat je filmt en waarop je ook de camera instellingen kunt aanpassen.

Accuduur van 140 minuten
De Osmo Pocket is beschikt over een interne accu die maar liefst 140 minuten meegaat. De 3-assige gimbal is de kleinste die DJI tot nu toe ontwikkeld heeft en is voorzien van een 12-megapixelcamera met een sensorgrootte van 1/2,3 inch met een beeldhoek van 80 graden. De Pocket beschikt over een geluidloos koelsysteem. De warmte wordt gelijkmatig afgevoerd waardoor de de Pocket zijn optimale prestaties behoudt. Met een gewicht van nog geen 120 gram is de Pocket een klein, maar veelzijdig krachtpatsertje.

Universele poort
De Osmo Pocket is voorzien van een universele poort waar je handige accessoires op kunt aansluiten. Zo kun je met het 'controller wheel' eenvoudig de camera rond draaien. Met de connectors voor Apple of Android toestellen kun je alsnog een toestel toevoegen en geniet je van hoge kwaliteit beelden op je smartphone.

DJI Mimo App
DJI heeft een nieuwe app ontwikkeld voor de Pocket onder de naam DJI Mimo. Deze beschikt over een Story Modus waarin je kan kiezen uit vooraf ingestelde sjablonen en camerabewegingen, maar ook uit filters en soundtracks om je film bij de nabewerking helemaal eigen te maken. Deze app is uiteraard te downloaden voor zowel Android als Apple gebruikers.

Story Mode
Story Mode gebruikt een combinatie van patronen en camerabewegingen die je helpen een video van professioneel niveau te maken. Speciaal ontworpen filters en geluiden geven een unieke finish aan jouw beelden. MIMO is het perfecte hulpmiddel om gemakkelijk en snel prachtige video's te maken.

Editor
DJI MIMO is ontworpen om allerlei soorten gebruikers te helpen professionele content te maken. My Story laat je gevoel van je video eenvoudig aanpassen door het gebruik van filters, templates, muziek en watermerken.

Pro Mode
Pro Mode zorgt er voor dat je handmatig alle camera instellingen en belichting kunt instellen. De krachtige camera kan ook foto's maken en RAW formaat, en video's opnemen in D-Cinelike. Dit zorgt voor meer detail en meer ruimte in de nabewerking.

Accessoires
DJI komt ook met een reeks accessoires voor de Osmo Pocket, waaronder een waterdichte case, een mount, een wifi-controller, ND filtersset, Quick release base, Controlewiel, 3,5 mm-adapter voor externe microfoons en ga zo maar door, deze zijn uiteraard te krijgen bij CameraTools.

Combo discount

DJI Osmo Pocket 4K Gimbal + Wireless Module

DJI Osmo Pocket 4K Gimbal Camera
 DJI Osmo Pocket Wireless Module (Part 5)

8% combo discount

op accessoires in deze set

€ 418,00

€ 413,28

DJI Osmo Pocket 4K Gimbal + Expansion Kit

DJI Osmo Pocket 4K Gimbal Camera
 DJI Osmo Pocket Expansion Kit (Part 13)

8% combo discount

op accessoires in deze set

€ 468,00

€ 459,28

In the box

DJI Osmo Pocket Gimbal
USB-C Adapter
Lightning Adapter
Oplader
Cover

Accessories for the DJI Osmo Pocket 4K Gimbal

Others also bought

Reviews of the DJI Osmo Pocket 4K Gimbal

What do others think of this item?

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the DJI Osmo Pocket 4K Gimbal

Brand DJI
Sensor1/2.3" CMOS Sensor
Resolutie 12MP - Foto
Video resolutieMax 3840 x 2160 60fps (100Mb/s)
Max.diafragmaf/2
Sluitertijd8 - 1/8000
ISO100-3200
Beeldhoek80 graden
Stabilisatie Digtaal
Audio Ingebouwde speaker
Display 1.08 '' LCD (Touchscreen)
GeheugenmicroSD (max 256GB)
Aansluitingen2x USB 2.0 Type-C
Wifi Optioneel
Accu Intern Lithium-Ion Polymer accu 875 mAh
Afmetingen12,2×3,7×2,9cm
Gewicht116 gram
Seen it all? Go back to the top