GoPro Hero5 Session

Product code: X24-DGCHDHS-501-EU
|
|
OP = OP
UITVERKOCHT
GoPro Hero5 Session

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Product details

De GoPro Hero 5 Session is het kleinere broertje van de Hero 5 Black Edition. De Session beschikt net als de Black versie ook over stembediening, is waterdicht tot 10 meter en heeft ingebouwde elektronische beeldstabilisatie. De camera heeft een 10-megapixelcamera en beschikt naast wifi ook over bluetooth. Dit alles bedien je simpelweg met één knop of via de GoPro app voor uitgebreide controle.

Laat je niet voor de gek houden door het formaat van de GoPro Hero 5 Session, want ook met dit kleine kubusje heb je gewoon de mogelijkheid om in 4K-kwaliteit op te nemen en foto's te maken met een resolutie van 10 megapixel. De beeldstabilisatie zorgt ervoor dat trillingen en bewegingen worden gecompenseerd zodat je zelfs in de meest extreme situaties scherpe en vloeiende beelden hebt. Op het kleine display aan de bovenzijde zijn de instellingen af te lezen en u hebt tal van opnamefuncties tot uw beschikking zoals het maken van een timelapse en een reeks burst-foto's Uiteraard is de Session 5 compatibel met de vele optionele GoPro accessoires en is de speciale GoPro app staat tot je beschikking: bedien de GoPro Hero 5 Session, pas de instellingen aan, bekijk gemaakte media en deel direct alles op social media met de rest van de wereld.

In the box

- GoPro Hero 5 Session
- Schroef
- Standard frame
- Mounting buckle
- Gebogen zelfklevende mount
- Platte zelfklevende mount
- USB-C kabel

Accessories for the GoPro Hero5 Session

Reviews of the GoPro Hero5 Session

What do others think of this item?

Alex

on 22-11-2016

De Hero 5 Session is een superkleine (3,5x3,5x3,5 cm) action cam. Maar vergis je niet in de mogelijkheden van deze kleine geweldenaar. Die zijn werkelijk ongekend. Wil je daar optimaal gebruik van maken, neem dan voldoende tijd om de handleiding -online en in het Nederlands beschikbaar, 77 pagina’s!- grondig door te nemen. Het kostte mij (toch echt geen dummy op dit gebied) behoorlijk wat tijd om de voor- en nadelen van alle instelmogelijkheden en de gehanteerde terminologie te doorgronden. Bijvoorbeeld: wanneer en onder welke omstandigheden gebruik je welke combinatie van resolutie (4K, 2K, 1440 e.d.) en fps (beelden per seconde).
Als je van plan bent deze actioncam aan te schaffen, doe dat dan dus niet vlak voordat je je wintersport- mountainbike- of surfavonturen gaat vastleggen.
De beelden die je met deze camera kunt vastleggen zijn haarscherp. Het geluid is goed, maar niet superieur. Dat hoeft ook niet, want doorgaans zul je het omgevingsgeluid niet gebruiken in je montage.
De beeldstabilisatie is prima. Toch heb ik de indruk dat de promotiefilmpjes van GoPro opgenomen zijn met een zogenoemde ‘stabilizer’, een accessoire dat de camera onder alle omstandigheden horizontaal houdt. GoPro levert zo’n apparaat (een Karma handgrip) maar voor zover ik weet is dat nog niet in Nederland leverbaar.
Je kunt de camera instellen en bedienen via de GoPro Capture app. Verkrijgbaar voor iPhone en Android. Het overkwam mij na een update van de camera, dat de verbinding tussen mijn iPhone en camera niet meer te herstellen was. In de wifi settings op mijn iPhone werd de camera wel herkend, maar de verbinding wilde niet tot stand komen. Ook niet na een reset naar fabrieksinstellingen en het opvragen van een nieuw wachtwoord. Juist toen ik de moed wilde opgeven kwam ik op het idee om de app te deleten en opnieuw te installeren. Dat bleek de juiste oplossing. De app zocht nu, net als bij de eerste installatie naar een BlueTooth verbinding en vond die ook. Vreemd, dat je in het menu Connection settings niet kunt kiezen voor BlueTooth of Wifi.
De beelden importeren in je computer (in mijn geval een iMac) gaat uitstekend via het programma GoPro Quick. In het programma GoPro Studio kun je de beelden converteren van het H.264 formaat naar MP4 zodat ze verder bewerkt kunnen worden in bijvoorbeeld (Apple) iMovie
Alles bij elkaar ben ik blij, dat ik voor dit cameraatje gekozen heb. Ik verwacht er veel plezier van te gaan beleven.

Seen it all? Go back to the top