GoPro Karma Grip + GoPro Hero5 Black actioncam

Product code: X24-GOKHH5C
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
GoPro Karma Grip + GoPro Hero5 Black actioncam

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

GoPro HERO7 Black waterdichte outdoor action camera

GoPro HERO7 Black waterdichte outdoor action camera

De GoPro HERO7 Black waterdichte outdoor action camera is de meest geavanceerde GoPro tot nu toe. Zo maak je met de GoPro HERO7 Black in een handomdra...

Naar de GoPro HERO7 Black waterdichte outdoor action camera »

Top features

  • Creëer prachtige stabiele opnames
  • Voorzien van 3 assige gimbal
  • Ingebouwde functies in de grip
  • Compatibel met de Hero 5 Black action cam
  • Voor soepele en gestabiliseerde video-opnames
  • Handheld te gebruiken of ergens aan te bevestigen

Product details

Met de GoPro Karma Grip inclusief GoPro Hero5 Black kun je prachtige stabiele video's maken! De grip is voorzien van verschillende functies waarmee je je GoPro kunt bedienen zoals het starten en stoppen van opnames en switchen tussen verschillende modi. De grip beschikt over een ingebouwde batterij die de grip 1 uur en 45 minuten van stroom kan voorzien. De Karma Grip bestaat uit de 'Karma Grip Handle' en de 'Karma Stabilizer'. De Karma Grip is multifunctioneel in gebruik. Zo kun je de 'Karma Stabilzer' loskoppelen en bijvoorbeeld monteren aan de Karma Drone.

GoPro Hero5 Black
De GoPro Hero5 Black is een action camera die tot tien meter waterdicht is,12-megapixelfoto's maakt en video's opneemt in 4k. Daarnaast is het scherm aan de achterzijde een touchscreen en reageert de camera ook op stemcommando's. Daarnaast beschikt de Hero5 over elektronische beeldstabilisatie.

De Hero 5 Black Edition neemt haarscherp beelden op in Ultra HD 4K, of maak prachtige opnames in Full HD-kwaliteit met tot wel 120fps. De Hero 5 Black is in staat om te fotograferen in RAW en de geavanceerde WDR-fotomodus voegt meer detail in de schaduwen en hooglichten toe. Uniek van de Hero 5 is stembediening, deze begrijpt negen verschillende talen, waaronder Engels, Duits, Spaans, Frans en Chinees. De extreme groothoek zorgt ervoor dat alles in beeld is en de beeldstabilisatie corrigeert trillingen voor een stabiel eindresultaat.

Met de Hero 5 heb je de mogelijkheid om 12 megapixel RAW-foto's te maken, daarnaast heb je de mogelijk om met de WDR-fotomodus meer detail in de schaduwen en hooglichten toe te voegen. De Hero 5 beschikt daarnaast over alle bekende functies die zijn voorganger ook al in huis heeft : Snelle burst functie, timpelapse om maar op te noemen. Dit alles bedien je gemakkelijk via de geïntegreerde 2" touchscreen met uitgebreide interface. Uiteraard is de speciale GoPro app staat tot je beschikking: bedien de GoPro Hero 5 Black, pas de instellingen aan, bekijk gemaakte media en deel direct alles op social media met de rest van de wereld.

In the box

- Karma Stabilizer
- GoPro Hero5 Black
- Karma Grip Handle
- Hero 5 Black harnas
- Bevestigingsring
- USB-C kabel
- Klittenband
- Polsriem
- Grip Case

Accessories for the GoPro Karma Grip + GoPro Hero5 Black actioncam

Reviews of the GoPro Karma Grip + GoPro Hero5 Black actioncam

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5152

There are no reviews of this product. Be the first!

Seen it all? Go back to the top