Fujifilm Finepix X70 Zwart

Product code: FUJIX70ZW
|
OP = OP
NOOIT MEER LEVERBAAR
Fujifilm Finepix X70 Zwart
Fujifilm Finepix X70 Zwart
Fujifilm Finepix X70 Zwart
Fujifilm Finepix X70 Zwart

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Related products

Product details

Fujifilm Finepix X70 is een compactcamera die voortborduurt op het succes van de X100-modellen. Zonder zoeker (een losse optische zoeker is leverbaar), maar als eerste in de serie met een verstelbaar aanraakscherm, dat 180 graden gedraaid kan worden. Door zijn compact formaat is de Fufjifilm X70 ideaal voor reis of straatfotografie.

De X70 is voorzien van een touchscreen lcd-scherm; een primeur voor de X-serie. Door de aanraakbediening in te schakelen, kan er tijdens het nemen van foto's gebruik worden gemaakt van Touch Shot en Focus Area Selection. Tijdens het terugspelen van materiaal beschikken gebruikers over intuïtieve smartphoneachtige bediening als swipe, drag, pinch in/out en schalen door dubbel te tappen. Door de Touch Shot-functie te gebruiken in combinatie met het lcd-draaischerm, kunt u nog creatiever worden. Plaats de camera op de grond en gebruik Touch Shot voor een kijkhoek alsof het vanuit een kind of huisdier is. Deze functie maakt het bovendien makkelijker om selfies te maken

De 16.3 megapixel X-Trans CMOS II sensor van de X70 houdt rekening met moiré en valse kleuren met het X-Trans kleurfilter. De unieke indeling van RGB-pixels voorkomt behoefte aan een low-pass filter. Gecombineerd met de EXR Processor II processing engine, levert de camera afbeeldingen van indrukwekkende scherpte en minimale ruis. Een hoge ISO-instelling van 51.200 is mogelijk door optimalisatie van ruisvermindering. Ruis wordt zelfs op deze ultrahoge instelling verminderd, en reproduceert diep zwart. Het autofocussysteem focust onophoudelijk wanneer de sluiterknop half wordt ingedrukt. Wanneer het focusgebied wordt ingesteld op AF-C en CH, is alleen het bereik van Centraal 3x3 (Single Point mode), of Centraal 5x3 (Zone / Wide / Tracking modus) mogelijk.

De X70 ios voorzien van ingebouwde Wifi voor het fotograferen vanaf smartphone of tablets. Foto's en video's kunnen naar apparaten als smartphones worden gestuurd met één druk op de knop. Afbeeldingen en foto's op de camera kunnen worden doorzocht, geselecteerd en geïmporteerd met gebruikmaking van uw smartphone, en dit allemaal zonder een gebruikersnaam of wachtwoord in te vullen. Het is ook mogelijk om de via smartphone verkregen informatie over de locatie aan de afbeelding toe te voegen.

Uiterraard heb je de mogelijkheid om in 60 fps Full HD te filmen, 50fps, 30fps, 25fps en 24fps framerates zijn ook beschikbaar. Een hoge bitrate van 36Mbps stelt in staat tot scherp vastleggen van miniscule bewegingen.

Kenmerken:
- Hoge kwaliteit finish en eenvoudige besturing faciliteren creativiteit
- APS-C formaat X-Trans CMOS II3-sensor en EXR Processor II Image Processing Engine
- 180-graden draaiende lcd-touchscreen
- Gemakkelijke bediening en premium afwerking

Fujifilm logo

Over Fujifilm

In 1934 is Fujifilm begonnen als een pionierend bedrijf in de wereld van fotografie. Inmiddels is Fujifilm een toonaangevende innovator in de gezondheidszorg, grafische sector en andere high-tech gebieden. Met de nieuwe X-serie compact-, systeem- en middenformaatcamera’s weet Fujifilm een gevoelige snaar te raken met een fusie van retro, stijl en krachtige technologie.

Bekijk alle producten van Fujifilm

Accessories for the Fujifilm Finepix X70 Zwart

Reviews of the Fujifilm Finepix X70 Zwart

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

Specifications of the Fujifilm Finepix X70 Zwart

Brand Fujifilm
SensorAPS-C CMOS X-Trans CMOS II sensor
Pixels16.3 millions pixels
Sluitertijd4 1/4000sec
Lens18.5mm (35 mm equivalent van 28mm)
Diafragmaf/2.8 to f/16
Iso100-12800
File RAW/JPG
FilmMPEG-4
LCD 3.0" LCD Rear Touch Screen Tilt (1,040,000 pixels)
ViewfinderOVF/EVF
Film1920 x 1080p: 60 fps, 50 fps, 30 fps, 25 fps, 24 fps
InterfaceUSB 2.0/ HDMI
Audio2.5mm stereo mini connector
Afmetingen112.5mm x 64.4mm x 44.4mm
Gewicht340gram
AccuLi-ion battery NP-95 Li-ion
Manufacturer website »
Seen it all? Go back to the top