Leica T Kit (Typ 701) Systeemcamera + 18-56mm Zilver

Product code: LEI4818181K
|
|

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Related products

Product details

De Leica T systeemcamera brengt u terug naar de essentie van fotografie..het is een UNIBODY. Dat wil zeggen dat deze camera uit 1 stuk aluminium is vervaardigd, het gaat puur om de instellingen. Geen poespas, maar functionaliteit en betrouwbare kwaliteit. De aluminium body is vervaardigd uit één massief blok en is drie kwartier lang met de hand gepolijst. Dit resulteert in een lichte body met een unieke look en feel. De bediening is eenvoudiger dan ooit. Met een minimum aan knoppen of instelschijven en het touchscreen kunt u razendsnel reageren op wat er om u heen gebeurt en dit vereeuwigen.

Kwaliteit en gemak:
Zodra u klikt legt u het moment vast in een 16.3 megapixel JPG of RAW bestand of filmt u in full HD kwaliteit met 30 frames per seconde. U heeft alle controle..., van witbalans en bracketing tot ISO, diafragma en sluitertijd. De mogelijkheden zijn onbegrensd. De scherpstelling is bovendien stil en zeer accuraat. De APS-C formaat CMOS sensor is zeer lichtgevoelig en kan prima uit de voeten met hoge ISO-waardes. Een fietsend kind, een zangeres op een podium, een landschap of een gedetailleerd portret? Niets is te veel! En bent u vergeten een geheugenkaart mee te nemen? Geen zorgen. De Leica T heeft 16GB intern geheugen.

Display en menu:
De Typ 701 systeemcamera heeft geen zoeker maar heeft in plaats daarvan een groot TFT LCD touchscreen van 3.7" met een ontzettend hoge resolutie. Bepaal de hoek en het kader en raak het scherm aan om scherp te stellen en de foto te maken. Het menu van de Leica T is simpel en slim. U kunt het menu aanpassen naar uw eigen voorkeuren zodat u uw favoriete instellingen in handbereik heeft.

Draadloze functionaliteiten:
Dankzij wifi kunt u bestanden direct doorsturen naar uw smartphone, tablet of computer. De speciale Leica T app voor iOS en Android apparaten stelt u ook in staat om uw foto's te delen via social media of e-mail. En nog handiger..., u kunt uw smartphone middels de app gebruiken als zoeker en de Leica T op afstand bedienen.

Kenmerken:
- Magnesium body met unieke look en feel
- Hoge resolutie 3.7" TFT LCD touchscreen
- Hoog Dynamisch bereik
- Uniek nekriem systeem
- Snelle Autofocus
- 16 megapixel APS-C formaat CMOS sensor
- Fotografeer in RAW en maak full HD video's
- 16GB intern geheugen

In the box

- Accu
- Oplader
- 6x Adapterplug
- Draagriem
- USB-kabel
- Software
- Afkomstig van Leica
- Twee jaar garantie
- Leica Vario-Elmar-T 18-56mm f/3.5-5.6

Accessories for the Leica T Kit (Typ 701) Systeemcamera + 18-56mm Zilver

Reviews of the Leica T Kit (Typ 701) Systeemcamera + 18-56mm Zilver

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

Specifications of the Leica T Kit (Typ 701) Systeemcamera + 18-56mm Zilver

Seen it all? Go back to the top