Panasonic Lumix DC-FZ82 bridge camera (Demo)

Product code: PANDC-FZ82EG-KDEMO
|
|
OP = OP
UITVERKOCHT
Panasonic Lumix DC-FZ82 bridge camera (Demo)
Panasonic Lumix DC-FZ82 bridge camera (Demo)
Panasonic Lumix DC-FZ82 bridge camera (Demo)

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Product details

De Panasonic Lumix DC-FZ82 is een zeer krachtige en snelle compactcamera met vele mogelijkheden! De camera beschikt over een goede optische zoom en vele bedieningsmogelijkheden. Zo kun je de camera bijvoorbeeld hanmatig instellen voor zowel foto als film. Daarnaast beschikt de LUMIX FZ82 over een nieuwe zeer gevoelige 18,1-megapixel MOS-sensor.

De LUMIX FZ82 is uitgerust met een bijzonder veelzijdige en lichtsterke LUMIX DC VARIO ultragroothoeklens van 20 mm met een 60x optische zoom (voor een 35 mm-camera: 20 - 1200 mm). Hierdoor is het mogelijk dynamische landschappen en wilde dieren vanaf een afstand vast te leggen. Met de LUMIX FZ82 kunnen snelle burstopnames worden gemaakt met de 4K Photo-functie om snelbewegende onderwerpen haarscherp vast te leggen. Je kunt maar liefst 30 beelden per seconde vastleggen en opslaan, zo leg je dus altijd het perfecte moment vast! Dankzij het touch control-systeem kunnen gebruikers het 3-inch touchscreen aan raken om snel en precies scherpstellen op een onderwerp en zelfs de sluiter te bedienen. Op deze manier kunnen de meest spontane fotomomenten altijd scherp worden vastgelegd.

Leg unieke momenten vast door snelle respons, 4K Photo en 4K video
De LUMIX FZ82 is uitgerust met een zeer gevoelige 18,1-megapixel MOS-sensor. Samen met de hoogwaardige beeldprocessor LSI Venus Engine zorgt dit voor een verbeterde respons, gevoeligheid en beeldkwaliteit. Door de ultra-snelle signaal-outputtechnologie kan de FZ82 met een mechanische sluiter opnames maken bij 10 (AFS) / 6 (AFC) fps en met een volledige resolutie van 18,1 megapixels. Je kunt met 25 of 30 beelden per seconden UHD/4K-video's opnemen en full HD kan met 60 beelden per seconden. Wil je liever beelden vertraagd af kunnen spelen dan kun je ervoor kiezen om met 120fps in 720p formaat op te nemen of zelfs met 240fps op een resolutie van 640 x 480.

Ideale reisgenoot
Door het compacte formaat en de vele mogelijkheden is deze bridgecamera een ideale reisgenoot. Wil je kunnen filmen en fotograferen met jouw camera en ben je ook nog eens op zoek naar een camera met een groot bereik? Dan is de Panasonic Lumix DC-FZ82 wat voor jou!

In the box

- Panasonic Lumix DC-FZ82
- Lensdop
- DMW-BMB9E accu
- AC-adapter
- USB-kabel
- Schouderband
- Handleiding

Panasonic logo

Over Panasonic

Panasonic streeft naar “A Better Life, A Better World”: een beter leven, een betere wereld. Dit doen ze door slimme technologische innovaties te ontwikkelen, onder andere op het gebied van audio-visuele elektronica. Hier vallen ook de krachtige systeem- en videocamera’s onder waar Panasonic voorloper mee is op het gebied van videokwaliteit in 4K en verder.

Bekijk alle producten van Panasonic

Accessories for the Panasonic Lumix DC-FZ82 bridge camera (Demo)

Reviews of the Panasonic Lumix DC-FZ82 bridge camera (Demo)

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

Specifications of the Panasonic Lumix DC-FZ82 bridge camera (Demo)

Brand Panasonic
Seen it all? Go back to the top