Panasonic Lumix DMC-GH4RE-K Zwart

Product code: PANDMCGH4RE
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Panasonic Lumix DMC-GH4RE-K Zwart

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

Product details

De Panasonic Lumix DMC-GH4R is bijna helemaal gelijk aan zijn voorganger de Pansonic GH4, maar dan met V-Log functie en de mogelijkheid om zolang door te filmen als je wil, dus niet met een tijdslimiet waar de meeste fotocamera's met filmfunctie last van hebben. Een waardige professionele toevoeging voor elke GH4 gebruiker die meer flexibiliteit en groter dynamisch bereik willen voor kleurengradaties in het nabewerken. Hierdoor verleg je je grenzen in je workflow. Ideaal voor het maken van 4K log video-opnames.

De functies V-Log en V-Log L zijn ontwikkeld met dezelfde eigenschappen als Cineon, een curve-eigenschap voor filmdigitalisatie. De V-Log-L maakt optimaal gebruik van den Four Thirds sensor en verhoogt de log-eigenschap met 12 stops. Ze hebben beide dezelfde curve-eigenschap en zijn beschikbaar met LUT (Look Up Table). Daarnaast beschikt de DMC-GH4RE-K over twee nieuw ontwikkelde OLED-schermen, een vernieuwde LVF en de 3 inch kantelbare scherm. Beide beschikken ze over een upgrade en hebben hoge respons met hoge snelheid, terwijl de resolutie is verbeterd.

De Panasonic DMC-GH4RE heeft nieuwe AF-technologie en Ultra HD video-opnamecapaciteit. De beeldkwaliteit van zowel foto's als video's is aanzienlijk verbeterd. De nieuwe 16,05-megapixel Digital Live MOS Sensor van de DMC-GH4 is gevoeliger, sneller en onderdrukt het vervormen van beelden, ook wel rolling shutter-effect genoemd, zelfs wanneer de elektronische sluiter wordt gebruikt of bewegende beelden worden vastgelegd. De Venus Engine beeldprocessor heeft ook aanpassingen ondergaan en levert nu betere resultaten door de nieuwe quad-core CPU. De videoprestaties profiteren van de ultrasnelle signaalverwerking waardoor in Ultra HD gefilmd kan worden. Door het nieuwe ruisonderdrukkingssysteem zijn opnames mogelijk van ISO 100 tot ISO 25600. De gevoeligheid, kleurovergangen, resolutie en kleurweergave zijn ook ingrijpend verbeterd. Ook de burst-opnamemodus is verbeterd en biedt nu een snelheid van 12 fps.

Een van de belangrijkste verbeteringen is de mogelijkheid om onbeperkt Ultra HD video-opnames te maken.Tijdens het vastleggen van video-opnames kan men met de DMC-GH4 ook realtime beelden overzetten naar een extern beeldscherm via een optionele micro HDMI-kabel. Voor uniekere videobeelden biedt de DMC-GH4 de optie om VFR (Variable Frame Rate) of Time Lapse/Stop Motion Animation toe te passen, zonder dat nabewerking nodig is. Daarnaast is de camera voorzien van een aantal praktische functies die nodig zijn voor het maken van professionele video-opnames.

Het uiterst nauwkeurige Contrast AF-systeem van de DMC-GH4RE is verder verbeterd door toepassing van de DFD (Depth from Defocus) technologie. De scherpsteltijd is hierdoor nog verder verkort en is nu circa 0,07 sec. Naast de snelheid is ook het bedieningsgemak verbeterd dankzij de toevoeging van Eye Detection AF en 49-punts AF met Custom Multi-modus.

Om bestand te zijn tegen intensief gebruik in het veld, bestaat het gegoten frame van de DMC-GH4RE uit een magnesiumlegering. De constructie is ook spatwater- en stofbestending omdat alle naden en knoppen zijn geseald. De sluiter, die op een minimale sluitertijd van 1/8.000 seconde kan worden ingesteld, is ook aangepast en is bestand tegen circa 200.000 keer afdrukken. Hieronder staan de belangrijkste kenmerken en specificaties.

Kenmerken:
- Video-opnames in UHD 4K 3840 x 2160
- 16.05 beeldsensor en snelle beeldprocessor
- Onbeperkte video-opnametijd
- V-Log L functionaliteit
- Ingebouwde wifi en NFC
- Body van magnesiumlegering
- Micro Four Thirds lensmount
- Burstmode met tot 40 beelden per seconde

In the box

- Panasonic DMW-BLF19 accu
- Acculader
- Bodydop
- Hotshoe-dop
- USB-kabel
- Schouderband
- Handleiding

Panasonic logo

Over Panasonic

Panasonic streeft naar “A Better Life, A Better World”: een beter leven, een betere wereld. Dit doen ze door slimme technologische innovaties te ontwikkelen, onder andere op het gebied van audio-visuele elektronica. Hier vallen ook de krachtige systeem- en videocamera’s onder waar Panasonic voorloper mee is op het gebied van videokwaliteit in 4K en verder.

Bekijk alle producten van Panasonic

Accessories for the Panasonic Lumix DMC-GH4RE-K Zwart

Reviews of the Panasonic Lumix DMC-GH4RE-K Zwart

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

Specifications of the Panasonic Lumix DMC-GH4RE-K Zwart

Brand Panasonic
TypeDigital Single Lens Mirrorless camera
Megapixels16,05 MP
BeeldsensorLive MOS
Max beeldresolutie4608 x 3456 Pixels
BeeldstabilisatorJa
Beeldverhoudingen1:1, 3:2, 4:3, 16:9
BeeldformaatJPG, MPO, RAW
ISO-gevoeligheid100-25600
WitbalansAuto, Daglicht, Halogeen, Schaduw
Video Resolutie4096 x 2160 pixels (max)
VideoformatenMOV, MP4
BeeldschermOLED (1036000 Pixels)
TouchscreenJa
ViewfinderOLED
Afmetingen13,29 x 8,39 x 9,34 cm
Gewicht480G gram (Body)
Manufacturer website »
Seen it all? Go back to the top