Sony PXW-X180 Videocamera

Product code: SOPXW180
|
|

€ 5.440,-

€ 4.495,87 ex V.A.T.

Temporarily sold out
Tijdelijk niet op voorraad
Do you want to be notified when this item is available?

  • With 5 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Sony Imaging Lease

Lease dit product al vanaf € 124,89 ex btw per maand via het Sony Imaging Lease programma en profiteer van 0% rente op je lease-contract! Vraag vrijblijvend een aan.

Extended warranty

Extend the warranty to 5 years on this product for free!
Terms and conditions »

Product details

De Sony PXW-X180 is een full HD videocamera voorzien van drie 1/3" Exmor CMOS-sensoren en neemt op in full HD XAVC Intra en XAVC Long GOP, evenals het MPEG HD 422 50Mbps, MPEG HD 420 35Mbps, AVCHD en DV formaat. Hierdoor is de videocamera geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals in het onderwijs, voor videografie, voor nieuws en broadcast-kwaliteit producties. De PXW-X180 is voorzien van een aantal aantrekkelijke kenmerken, zoals dubbele SxS geheugenkaartsleuven, proxy-opname op SD-kaart, een G-serie 26mm HD zoomobjectief met 25x optische zoom en een variabel ND-filter met 4 filterposities. Daarnaast beschikt de videocamera over wifi- en NFC-functionaliteit. Al deze opties zorgen voor een uitstekende workflow voor professionele toepassingen.

Drie 1/3" Exmor CMOS full HD sensoren en professioneel Sony G objectief
De drie 1/3" full HD sensoren staan garant voor een hoge resolutie, een hoge gevoeligheid en een lage ruis. Dit zorgt voor een groot dynamisch bereik met als resultaat betere opnames onder moeilijke lichtomstandigheden en meer creatieve vrijheid. De PXW-X180 is uitgerust met een professioneel Sony G-objectief met 25x optische zoom wat resulteert in een groot zoombereik van 26 tot 650mm. Dit zorgt ervoor dat u de videocamera zeer veelzijdig kunt inzetten, van groothoek- tot telezoomopnames. Het objectief beschikt over ringen voor het handmatig instellen van zoom, scherpstelling en diafragma. Een schuifmechanisme op de focusring maakt eenvoudig schakelen tussen handmatig en automatisch scherpstellen mogelijk. De focusindicator kan ook worden weergegeven tijdens het handmatig scherpstellen.

Veelzijdige en hoge kwaliteit opnames
U kunt hoge kwaliteit XAVC Intra en XAVC Long GOP opnames maken op SxS geheugenkaarten, evenals MPEG HD 422 50Mbps opnames. De PXW-X180 neemt ook op in MPEG HD 420 35Mbps, AVCHD en DV voor extra flexibiliteit en ruimtebesparing op de gebruikte media. Daarnaast kan de videocamera proxy H.264 video's opnemen op een SD-geheugenkaart. De resolutie en de bitrate van proxy-video kan worden aangepast voor een flexibeler workflow. De proxy-bestanden worden in het MP4-formaat opgenomen voor een betere compatibiliteit met omroepsystemen. De compacte proxy videobestanden worden apart aangemaakt uit de hoofdopname en opgeslagen op SD-geheugenkaarten voor het snel delen van content over mobiele netwerken.

Variabel ND-filter
De PXW-X180 is uitgerust met een variabele ND-filter-functie. Dit speciale filter biedt elektronische aanpassen van de dichtheid en is continu regelbaar van 1/4 tot 1/128 ND door middel van een eenvoudige draaiknop. Met de draaiknop kunt u het ND filter snel en soepel aanpassen aan verschillende opnamesituaties. Daarnaast kunt u kiezen uit vier conventionele mechanische ND filter posities.

Wifi en NFC
Met de meegeleverde draadloze LAN-module maakt u eenvoudig via wifi en NFC verbinding met uw smartphone door één simpele aanraking. Daarnaast kunt u de videocamera met uw smartphone bedienen via wifi. Met behulp van de gratis te downloaden Content Browser Mobile app kunnen opgenomen videobestanden in MP4-formaat eenvoudig worden overgezet naar uw smartphone of tablet.

Kenmerken:
- Drie 1/3" Exmor CMOS-sensoren
- XAVC Inra en Long GOP codecs
- MPEG HD 422, AVCHD en DV codecs
- Sony G-objectief met 25x optische zoom
- Elektronisch variabel ND filter
- Dubbele SxS geheugenkaartsleuven
- 3G/HD-SDI en HDMI-uitgangen
- MP4 proxy opnemen op SD geheugenkaart
- 0.5" OLED zoeker
- Afstandsbediening via wifi met meegeleverde LAN-module

In the box

- BP-U30 li-ion accu
- BC-U1 lader
- AC-adapter
- Netsnoer
- Zonnekap
- EVF oogschelp
- USB-kabel
- Audio-kabel
- Afstandsbediening
- CR2025 batterij
- CD met gebruiksaanwijzing in PDF-formaat
- Coldshoe kit
- Schouderriem
- Wireless LAN module
- Accessoireschoen kit
- Accessoireschoen plaat
- Afkomstig van Sony Nederland
- Twee jaar garantie

Sony logo

Over Sony

Sony is een wereldwijde producent van audio-, video-, en fotografietechnologieproducten en meer voor de consumenten- en zakelijke markt. Met een grenzeloze passie voor technologie en innovatie inspireert en prikkelt Sony fotografen en filmers om nieuwe ervaringen op te doen.

Bekijk alle producten van Sony

Accessories for the Sony PXW-X180 Videocamera

Reviews of the Sony PXW-X180 Videocamera

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Sony PXW-X180 Videocamera

Brand Sony
Gewicht2700gram
VideoformatenXAVC, MPEG, AVCHD en DVCAM
Video UitgangHDMI, Composiet, 3G/SDI
Resolutie1920 x 1080 pixels
Formaat Sensor1/3"
DisplayLCD 3.5"
Resolutie1560000
Opslag movieSXS/XQD
Lens82mm
Seen it all? Go back to the top