Sony PXW-X70 Camcorder

Product code: SOPXW70
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Sony PXW-X70 Camcorder
Sony PXW-X70 Camcorder
Sony PXW-X70 Camcorder
Sony PXW-X70 Camcorder
Sony PXW-X70 Camcorder

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

Sony PXW-X70 4K Upgrade Licensie

Sony PXW-X70 4K Upgrade Licensie

The CBKZ-X70FX Upgrade License provides support for QFHD shooting at 30p/25p/24p, allowing the PXW-X70 to capture scenes with stunning quality and at ...

Naar de Sony PXW-X70 4K Upgrade Licensie »

Product details

Sony's PXW-X70 Professional XDCAM Compact Camcorder is ongeveer even groot als een conventionele 1/3 "professionele compacte camcorder, maar het heeft een 1" type sensor, die groter is dan een super-16 formaat sensor en meer dan acht keer zo groot van een 1/3 "sensor.

De grotere Exmor R sensor formaat zorgt voor meer filmische verschijnen scherptediepte dan een 1/3" sensor is in staat en is voorzien van een back-side verlichte ontwerp voor betere prestaties bij weinig licht. Het beschikt over een geïntegreerde 12x optische zoomlens met een handmatige lensring voor zoom / focus controle, en een drie-niveau schakelbare ND-filter. De bovenste handgreep voorzien van twee 3-polige XLR-ingangen voor het opnemen van audio van XLR microfoons.

De camera neemt HD-video met behulp van de XAVC Long GOP-codec met 4: 2: 2, 10-bits kleuren bemonstering op 50 Mb / seconde, die beelden met een hoge datasnelheid die geschikt is voor broadcast toepassingen. De camera is voorzien van twee SD-kaartsleuven, waardoor gelijktijdige en relay-opname, en zowel een 3G-SDI en een HDMI-uitgang. De camera ondersteunt bediening via Wi-Fi met behulp van smartphones en tablets en de optionele Content Browser app. Geplande verbeteringen zal de camera opnemen in 4K UHD en add file transfer en streaming via Wi-Fi.

De geïntegreerde 12x optische zoomlens is uitgerust met een drie-niveau schakelbare ND-filter, met 24x duidelijke Beeld Zoom technologie die de kwaliteit van het beeld de HD behoudt, en een digitale extender kunt u inzoomen tot 48x.
Meerdere opname keuzes zijn beschikbaar, afhankelijk van de toepassing, met inbegrip van XAVC*, AVCHD, en DV-bestand op basis van de opname.
Om in XAVC opname te filmen heb je minimaal een 64gb 95/mbs geheugenkaart nodig, deze vindt je tussen de accessoires en combinatie aanbiedingen.

De PXW-X70 records in XAVC behulp van de MXF-bestandsformaat, die op efficiënte wijze gecomprimeerd full HD (1920 x 1080) resolutie met behulp van de MPEG-4 AVC / H.264-codec. Sampling Kleur is 4: 2: 2 10-bits met een hoog rendement lange GOP compressie 50 Mbps, 35 Mbps of 25 Mbps voor broadcast kwaliteit.

Near Field Communication-functies, de camera maakt een eenvoudige, one-touch draadloze LAN-verbinding met een smartphone of tablet, terwijl de Content Browser Mobile applicatie stelt bevestiging van opname hoeken en de werking van de camcorder op afstand, met een mogelijkheid van spot focus en het diafragma handmatig instellen.

Kenmerken:
- Compact Design
- 4K Upgrade mogelijk (Zie accessoires)
- 10 Bit video mogelijk
- NFC aan boord

In the box

- Sony PXW-X70 videocamera
- NP-FV70 li-ion accu
- AC-L200D lader
- Netsnoer
- Zonnekap
- Grote oogschelp
- Accessoireschoen kit
- Handgreep met XLR-aansluitingen
- Micro USB-kabel
- RMT-845 afstandsbediening
- Gebruiksaanwijzing

Sony logo

Over Sony

Sony is een wereldwijde producent van audio-, video-, en fotografietechnologieproducten en meer voor de consumenten- en zakelijke markt. Met een grenzeloze passie voor technologie en innovatie inspireert en prikkelt Sony fotografen en filmers om nieuwe ervaringen op te doen.

Bekijk alle producten van Sony

Accessories for the Sony PXW-X70 Camcorder

Reviews of the Sony PXW-X70 Camcorder

What do others think of this item?

jonathan

on 22-08-2015

This is a great camera with a disappointing upgrade route to 4K. In Europe Sony demands 620 Euro for the updgrade. In the US, the same package is 438 Euro with a rebate of 300 dollars if you bought the camera before March 31st. So I give a 2 star rating to this botched approach by Sony. I'm going to wait until IBC to see what they say on the Sony stand. Reading the US reviews indicates the upgrade is an admin nightmare.

Specifications of the Sony PXW-X70 Camcorder

Brand Sony
Sensor1"Exmor R CMOS
Resolutie20 megapixel
Effectieve pixels14.2 megapixel
Objectief12 x optisch
Color Sampling4:2:2 10-bit
RecordingXAVC/AVCHD/DV
Output3G-SDI/HDMI
XLRJa 2 x
OpnameSD Kaart
WirelessNFS/Wi-Fi
Gewicht1.4KG compleet met XLR hendel/ NP-FV70/Zonnekap
AccuSony NP-F Type
NDJa
Prime Supportja
Seen it all? Go back to the top