Sony PXW-Z280 Videocamera

Product code: SOPXWZ280
|
|
Sony PXW-Z280 Videocamera
Sony PXW-Z280 Videocamera
Sony PXW-Z280 Videocamera
Sony PXW-Z280 Videocamera

€ 8.299,-

€ 6.858,68 ex V.A.T.

Temporarily sold out
Nieuw Product, Reserveer/Bestel nu!
Do you want to be notified when this item is available?

  • With 2 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Sony Imaging Lease

Lease dit product al vanaf € 190,52 ex btw per maand via het Sony Imaging Lease programma en profiteer van 0% rente op je lease-contract! Vraag vrijblijvend een aan.

Related products

Sony PXW-Z190 Videocamera

Top features

  • 3x 1/3" Exmor CMOS-sensor
  • Zoomvermogen lens: 17x
  • Dubbel SD-geheugenkaartslot
  • Supports S-Log 3
  • 2.4/5 GHz Wi-Fi

Product details

De Sony PXW-Z280 professionele 4K videocamera beschikt over een 17x Sony G-master zoomlens, 3-chip 4K CMOS (50P/60P) 1/2” sensor, Variable ND filter en Face detection. De PXW-Z280 ondersteunt S-Log 3 om de prestaties over het algemeen te verbeteren én HLG (Hybrid Log Gamma) waarmee je opnames kunt maken die compatibel zijn met zowel HDR (hoog dynamisch bereik) als SDR.

Revolutionaire netwerkmogelijkheden
De Sony PXW-Z280 4K is 's werelds eerste camcorder met ingebouwde Dual Link Cellular-verbinding voor een dubbele uplink-prestaties en betrouwbaarheid. Geïntegreerde 12G-SDI ondersteunt overdrachten tot 12 Gbps via een standaard SDI-kabel. De PXW-Z280 is voorzien van een 12G-SDI output waarmee deze eenvoudig 4K60P met de hoogste kwaliteit doorheen jaagt.

Face Detection Autofocus
'' Face Only AF” zorgt ervoor dat de focus op een specifieke persoon blijft, zelfs binnen een groep. Zo heb je de zekerheid dat de Sony PXW-Z280 camera altijd in focus blijft op je onderwerp. De PXW-Z280 bestrijkt een breed scala aan formats, waaronder XAVC-Long, DVCAM. Naast deze formaten zijn MPEG HD 422 en MPEG HD ( Via optionele licentie). Proxy 1080i tot 9 Mbps kan worden gebruikt voor 4K en HD gelijktijdige opname.

Elektronisch ND-filter
De PXW-Z280 voorzien van een ingebouwd elektronisch ND-filter dat u kunt controleren met 1/4ND tot 1/128ND, daarbij is er een mogelijkheid om deze in automatisch stand te zetten. De PXW-Z280 ondersteunt HLG (Hybrid Log Gamma) zodat je opnames kunt maken die compatibel zijn met zowel HDR (hoog dynamisch bereik) als SDR (standaard dynamisch bereik), zonder dat je na het schieten van de beelden veel extra handelingen hoeft uit te voeren. Dubbele SD-kaartsleuven maken verschillende opnamemogelijkheden mogelijk, waaronder gelijktijdige HD- en 4K-hercodering.

S-Log3
Met S-Log3 kunnen de gradatie-eigenschappen in schaduwen en het bereik van de middentonen beter worden gereproduceerd dan met S-Log2. De eigenschappen van S-Log3 liggen dichter bij die van gescande film. S-Log3 wordt in het algemeen aanbevolen. Als resultaat krijg je een beeld met heel weinig contrast, alsof je door een lichte mistlaag kijkt. Als ruwe opname ziet het er niet aantrekkelijk uit, maar dankzij de logaritmische curve kun je veel meer opnemen van het gamma spectrum.

In the box

Sony PXW-Z280 4K Camcorder
Zonnekap
Accu BP-U30
AC-adapter
USB-kabel
Stroomkabel
Schouderriem

Sony logo

Over Sony

Sony is een wereldwijde producent van audio-, video-, en fotografietechnologieproducten en meer voor de consumenten- en zakelijke markt. Met een grenzeloze passie voor technologie en innovatie inspireert en prikkelt Sony fotografen en filmers om nieuwe ervaringen op te doen.

Bekijk alle producten van Sony

Accessories for the Sony PXW-Z280 Videocamera

Reviews of the Sony PXW-Z280 Videocamera

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Sony PXW-Z280 Videocamera

Brand Sony
Seen it all? Go back to the top