DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 drone

Product code: DJI2483625
|
|
DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 drone
DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 drone
DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 drone
DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 drone

€ 1.899,-

€ 1.569,42 ex V.A.T.

Temporarily sold out
Tijdelijk niet op voorraad
Do you want to be notified when this item is available?

  • With 2 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Product details

De DJI Phantom 4 Pro+ V2.0, is lichter, maakt minder geluid en werkt draadloos met de DJI Goggles (Optioneel verkrijgbaar). Daarbij is de iveview videotransmissie is verbeterd door de OcuSync-technologie. De Phantom 4 Pro+ V2.0 wordt geleverd met een afstandsbediening met geïntegreerd 5.5 inch groot full HD-beeldscherm. De verbeterde videoverwerking maakt het mogelijk om beelden vast te leggen in cinema- en productie-geoptimaliseerde DCI 4K met 60fps en een bitrate van 100Mbps.

4K-video met 60fps en 20 megapixel foto's
Net als zijn voorganger beschikt ook de V2.0 over een gimbal met 3-assige stabilisatie een camera met een 1 inch grote 20 megapixel sensor voor 4K-video met 60 beelden per seconde. Deze is goed voor burstopnames van maar liefst 14 foto's per seconde. De behuizing is gemaakt van een magnesiumlegering voor een verhoogde stijfheid en een laag gewicht. Het autonome vliegsysteem beschikt over twee extra achtersensoren en infrarood sensoren voor obstakeldetectie vanuit vier richtingen. Hierdoor is de quadcopter nog beter in staat om zijn eigen weg te kunnen vinden.

Afstandsbediening met display
Ook de afstandsbediening van de Phantom 4 PRO heeft een mooie update ondergaan. De afstandsbediening beschikt nu over een geïntegreerd 5.5 inch display, waardoor je dus geen smartphone of tablet meer nodig om de camerabeelden live te bekijken! Het vliegsysteem beschikt over 2 extra achtersensoren en infrarood sensoren, waardoor de quadcopter nog beter in staat is om zijn eigen weg te vinden.

Vliegen met een drone? Denk aan de regels.
Hoe gaaf het ook is om met een drone te vliegen, het is wel belangrijk dat je je altijd aan de regels en wetten houdt. Zo is het bijvoorbeeld verboden om binnen een straal van drie kilometer van een vliegveld, of boven de bebouwde kom, spoorlijnen, wegens, havens en mensenmassa’s te vliegen. Voor de wettelijke bepalingen kun je terecht op de website van de rijksoverheid. Op de website van de fabrikant kun je vaak ook nog handige tips over het vliegen met een drone vinden.

Veel drones zijn te bedienen met je smartphone of tablet. De compatibiliteit tussen de benodigde app en je smartdevice is afhankelijk van de versie van het besturingssysteem waar je apparaat op draait en is soms zelfs apparaatspecifiek. Wil je zeker weten dat jouw smartdevice ondersteund wordt, controleer dit dan op de website van de fabrikant.

In the box

Afstandsbediening met 5.5 inch groot full HD-beelscherm
Intelligent Flight Battery
Acculader
Netsnoer
Acht propellers
Gimbal klem
USB OTG-kabel
Micro USB-kabel
16GB micro SD-geheugenkaart
Draagtas
Handleidingen

Accessories for the DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 drone

Reviews of the DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 drone

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the DJI Phantom 4 Pro+ V2.0 drone

Brand DJI
Seen it all? Go back to the top