DJI Inspire 1 RAW Drone met Zenmuse X5R 4K Camera

Product code: DJI600
|
|
DJI Inspire 1 RAW Drone met Zenmuse X5R 4K Camera
DJI Inspire 1 RAW Drone met Zenmuse X5R 4K Camera
DJI Inspire 1 RAW Drone met Zenmuse X5R 4K Camera
DJI Inspire 1 RAW Drone met Zenmuse X5R 4K Camera
DJI Inspire 1 RAW Drone met Zenmuse X5R 4K Camera

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Product details

Maak video's in 4K en neem 16 megapixel foto's vanuit de lucht met de DJI Inspire 1 Drone met geintegreerde Zenmuse X5R. De Inspire 1 is afgestapt van het vast landingsgestel van de eerdere Drone modellen. Het is voorzien van een knikarm systeem waarbij de onderkant van elke prop motor een voet heeft om op te staan als landingspod wanneer de armen worden verlaagd.

De DJI Inspire 1 V2.0 heeft een 3 assige Gimball waar je 4K Video's mee kunt maken en 12.4 megapixel foto's vanuit de lucht!
Het meest opvallende is wel dat deze telg van DJI geen vast landingsgestel heeft, maar dat de voet van de armen fungeren als steun. De armen gaan automatisch naar beneden op het moment dat u de landing inzet. In de lucht gaan de carbonfiber armen omhoog zodat u een vrije beeldhoek van 360° heeft voor het maken van opnames. Bij de Inspire 1 V2.0 is de quadcopter voorzien van vernieuwde motoren voor een nog betere controle. Tevens wordt er, door de nieuwe motoren, ook gebruik gemaakt van een nieuw type propeller. Deze propellers hebben een verbeterd vergrendelingsmechanisme wat slijtage verminderd waardoor deze ook langer meegaan.

De Inspire 1 V2.0 heeft een dynamisch frame en wordt compleet geïnstalleerd geleverd. De quadcopter is voorzien van een GPS-systeem waardoor de Inspire 1 moeiteloos zijn positie weet vast te houden én zelfstandig automatisch naar u kan terugkeren op het moment dat het signaal wordt verstoord. Ook maakt het GPS-systeem het mogelijk om semi-automatische modi te gebruiken middels de beschikbare DJI Lightbridge app. Het gimbalhoofd houdt de geïntegreerde camera stabiel en beweegt dezelfde kant op als waar u naartoe vliegt of naartoe draait. Via de bijbehorende zender kunt u het gimbalhoofd handmatig laten draaien en kantelen. Het is eenvoudig om de camera en het gimbalhoofd af te nemen voor vervoer of een eventuele upgrade. De zender opereert op 2.4Ghz en is voorzien van vooringestelde knoppen voor foto of video, een draaiwiel voor het gimbalhoofd en nog veel meer.

Met de nieuwe DJI Zenmuse X5R kan je video-opnames maken met een resolutie tot DCI 4K 4096x2160 pixels en 23.98fps of Ultra HD 4K op 29.97fps. In aanvulling op H.264 beschikt de X5R over CinemaDNG RAW-opname die je meer flexibiliteit biedt voor nabewerking van de opgenomen beelden. Opnames worden opgeslagen op micro SDHC- of SDXC-geheugenkaarten of een optionele SSD-schijf.

Vliegen met een drone? Denk aan de regels.
Hoe gaaf het ook is om met een drone te vliegen, het is wel belangrijk dat je je altijd aan de regels en wetten houdt. Zo is het bijvoorbeeld verboden om binnen een straal van drie kilometer van een vliegveld, of boven de bebouwde kom, spoorlijnen, wegens, havens en mensenmassa’s te vliegen. Voor de wettelijke bepalingen kun je terecht op de website van de rijksoverheid. Op de website van de fabrikant kun je vaak ook nog handige tips over het vliegen met een drone vinden.

Veel drones zijn te bedienen met je smartphone of tablet. De compatibiliteit tussen de benodigde app en je smartdevice is afhankelijk van de versie van het besturingssysteem waar je apparaat op draait en is soms zelfs apparaatspecifiek. Wil je zeker weten dat jouw smartdevice ondersteund wordt, controleer dit dan op de website van de fabrikant.


Kenmerken:
- Zenmuse X5R 4K camera met Micro Four Thirds mount
- CinemaDNG RAW-opname
- Maak 4K-video's en 16 megapixel foto's
- Stabiele beelden dankzij het drie-wegs gimbalhoofd
- Het gimbalhoofd is op afstand te draaien en te kantelen
- Bedien het gimbalhoofd apart met de extra afstandsbediening
- Live meekijken tot een afstand van wel bijna twee kilometer
- Voorzien van een 360 graden vrije beeldhoek in de lucht
- Speciale modus waarmee u binnenshuis kunt vliegen
- De voetjes van de armen fungeren als landingsgestel
- Maximale vliegsnelheid van 22 meter per seconde
- Compatibel met de DJI Lightbridge app

Accessories for the DJI Inspire 1 RAW Drone met Zenmuse X5R 4K Camera

Reviews of the DJI Inspire 1 RAW Drone met Zenmuse X5R 4K Camera

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

Specifications of the DJI Inspire 1 RAW Drone met Zenmuse X5R 4K Camera

Brand DJI
Seen it all? Go back to the top