Canon EOS 700D DSLR Body open-box

Product code: CAEOS700DOPENBOX
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Canon EOS 700D DSLR Body open-box
Canon EOS 700D DSLR Body open-box
Canon EOS 700D DSLR Body open-box

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

Canon EOS 800D DSLR Body

Canon EOS 800D DSLR Body

De Canon EOS 800D is de ideale camera wanneer je kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan. Je kunt heel eenvoudig foto's en video's maken met de geava...

Naar de Canon EOS 800D DSLR Body »

Top features

  • 18 megapixel hybrid CMOS AF sensor
  • Creatieve full-hd films en supersnel scherpstel systeem
  • 360° kantelbaar Touch Screen LCD scherm
  • Automatische scene detectie
  • ISO 100 - 18.800 (uitbreidbaar tot 25.600)
  • Maar liefst 5 frames per seconde
  • 9 nauwkeurige scherpstelpunten

Product details

De 18 megapixel sensor van de Canon EOS 700D is niet alleen geschikt voor foto's maar is ook zeer geschikt voor natuurlijk de video's. De 14-Bits DIGIC 5-beelsprocessor zorgt voor een zeer snelle verwerking met een zeer hoge kwaliteit, 5fps per seconde en 9 cross-type AF punten zorgen voor een zeer hoge snelheid.

Kantelbaar LCD Touch Screen
Toch wel één van de mooiste features van de Canon EOS 700D; het kantelbare Touch Screen. Het LCD-scherm is 360° te draaien, waardoor het voor jouw makkelijker is om foto's te maken vanuit moeilijke hoeken. Denk je eens in, met dit scherm heb je ten alle tijde volledige controle over de compositie, belichting en timing! Het scherm is maar liefst 7,7 cm in diameter (3.0") en heeft een robuuste en duurzame coating.

AF systeem
De EOS 700D heeft tevens de beschikking over een geavanceerd AF syteem waarmee 9 krachtige cross-type punten ten alle tijde tot jouw beschikking staan. Hiermee wordt de snelheid en de nauwkeurigheid van het scherpstellen enorm vergroot. Of dat nou tijdens fotograferen is of tijdens het vastleggen van full-hd video's...

Full-hd video's
Niet geheel onverwacht heeft de Canon EOS 700D ook beschikking over full-hd video's. Wat wil je ook met zulke specificaties? De krachtige processor en de gevoelige sensor zijn uitstekend instaat om geweldige details op video vast te leggen. Daarbij komt nog eens het geweldige, snelle en nauwkeurige scherpstel systeem en we zijn er!

Daarnaast is de EOS MOVIES functionaliteit ook aanwezig, hiermee kun je met korte scenes volledige trips, vakanties en wandelingen vastleggen die je later in full-hd kunt terugkijken.

Creatieve modus
De Canon 700D is verder uitgerust met behoorlijk wat creatieve modi. Met de creatieve voorinstellingen wordt het voor jouw makkelijker gemaakt om foto's te maken. De Intelligent Auto Mode detecteert automatisch welke instellingen er gebruikt moeten worden waardoor jij je kunt focussen op de compositie en het onderwerp.

Met de 'real-time filter previews' kun je op het grote LCD scherm van te voren de effecten al zien. Wat dacht je van bijvoorbeeld het fisheye en het miniatuur effect?

5 beelden per seconde
Ook voor de fotografen onder ons die actie foto's willen maken is de Canon EOS 700D uitstekend geschikt. De snelle processor geeft de beschikking over maar liefst 5 beelden per seconde, en dat betekent in combinatie met het snelle AF systeem dat vrijwel alle snelle acties superscherp kunnen worden vastgelegd!

Canon logo

Over Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de welbekende EOS spiegelreflexcamera's, Powershot compactcamera's, professionele videocamera's, printers, verrekijkers en meer inspireert Canon dagelijks duizenden fotografen en filmers om tot boeiende foto's en films te komen.

Bekijk alle producten van Canon

Accessories for the Canon EOS 700D DSLR Body open-box

Reviews of the Canon EOS 700D DSLR Body open-box

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

Specifications of the Canon EOS 700D DSLR Body open-box

Brand Canon
Seen it all? Go back to the top