Sony Alpha SLT A99 II DSLR Body

Product code: SOA99II
|
|
Sony Alpha SLT A99 II DSLR Body
Sony Alpha SLT A99 II DSLR Body
Sony Alpha SLT A99 II DSLR Body
Sony Alpha SLT A99 II DSLR Body

€ 3.329,-

€ 2.751,24 ex V.A.T.

Available for shipping
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis*

  • With 5 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Sony Imaging Lease

Lease dit product al vanaf € 76,42 ex btw per maand via het Sony Imaging Lease programma en profiteer van 0% rente op je lease-contract! Vraag vrijblijvend een aan.

Extended warranty

Extend the warranty to 5 years on this product for free!
Terms and conditions »

Top features

  • 42 megapixel fullframe Exmor R BSI CMOS-sensor
  • Bionz X beeldprocessor en front-end LSI
  • Interne UHD 4K-video in XAVC-S formaat
  • S-Log3 en S-Log2 gamma
  • Vijf-assige SteadyShot Inside beeldstabilisatie

Product details

De Sony Alpha SLT A99 II beschikt over revolutionaire functies in een vertrouwde stijl. De α99 II levert uitzonderlijk hoge prestaties met de zeer snelle, nauwkeurige AF, snel en continu fotograferen en schitterende resolutie. De DSLR camera met een 42 megapixel fullframe beeldsensor beschikt over een nieuw ontworpen vijf-assig optisch beeldstabilisatiesysteem en een hybride fasedetectie autofocus-systeem.

De 79 hybride AF-kruispunten leggen je onderwerp effectief vast. Terwijl de 79 AF-punten van de speciale fasedetectie-AF-sensor de horizontale detectie regelen, nemen de 399 AF-punten op de beeldsensor de verticale detectie voor hun rekening. Daarnaast omvat het dekkingsgebied op de beeldsensor ook het gebied van de speciale fasedetectie-AF-sensor, waardoor de 79 toegevoegde punten functioneren als mogelijke hybride AF-kruispunten. Kruismeting beperkt de invloed van het patroon van je onderwerp, zodat je snel en precies kunt scherpstellen op vrijwel elk soort onderwerp. Bovendien functioneert het middelste AF-punt ook als een F2.8-gevoelige sensor die lenzen met een lichtsterkte met een minimale F-waarde van 2.8 of lager ondersteunt.

Dankzij de verbeterde verwerkingssnelheid en het sluitermechanisme kan de camera met AF/AE-tracking continu fotograferen met een ongekende snelheid van wel 12 fps (tot 8 fps bij Live View-opnamen). De α99 II heeft een full-frame, achterverlichte 35mm-CMOS-sensor met 42,4 megapixels die tegelijkertijd beelden met een hoge resolutie, hoge gevoeligheid, minimale ruis en een breed dynamisch bereik mogelijk maakt. Zijn brede standaard ISO-bereik van 100 tot 25.600 kan worden uitgebreid tot een nog breder bereik van 50 tot 102.400.

Laat je verbeelding de vrije loop met de 4K-filmopnamemodus van de α99 II, terwijl de achterverlichte full-frame beeldsensor uw visie in realiteit omzet. Ontdek de mogelijkheden van 4K-resolutie bij opnamen in de full-frame 4K-indeling van de sensor. Ook kan je een verbluffend hoge resolutie vastleggen bij opnamen in de Super 35mm-indeling dankzij volledige pixeluitlezing zonder pixelsamenvoeging. De α99 II neemt 4K-films op in de Super 35mm-indeling. De methode van oversampling zorgt ervoor dat er ca. 1,8 keer zoveel informatie wordt verzameld als er nodig is voor 4K-films, waardoor beelden een realistische diepte en dimensie hebben.

Combo discount

Sony Alpha SLT A99 II DSLR Body + Geheugenkaart

Sony Alpha SLT A99 II DSLR Body
 SanDisk SDXC Extreme Pro 64GB 170MB/s V3

5% combo discount

op accessoires in deze set

€ 3.367,95

€ 3.366,00

In the box

- Sony Alpha SLT A99 II DSLR Body
- Accu
- Oplader
- Gebruiksaanwijzing

Sony logo

Over Sony

Sony is een wereldwijde producent van audio-, video-, en fotografietechnologieproducten en meer voor de consumenten- en zakelijke markt. Met een grenzeloze passie voor technologie en innovatie inspireert en prikkelt Sony fotografen en filmers om nieuwe ervaringen op te doen.

Bekijk alle producten van Sony

Accessories for the Sony Alpha SLT A99 II DSLR Body

Reviews of the Sony Alpha SLT A99 II DSLR Body

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Sony Alpha SLT A99 II DSLR Body

Brand Sony
Sensor Fullframe CMOS
Mount Sony A-Mount
Formaat 35.8 x 23.9mm
Autofocuspunten 399
Resolutie 42 megapixel
Max resolutie 7952 x 5304 pixels
Iso Auto ISO, 50-102400
Beelden per seconde 12
LCD 3 '' Kantelbaar
Geheugen SD / SDHC /SDXC
Aansluitingen HDMI Micro D, USB, Wifi, Bluetooth
Afmetingen 142.6 x 76.1 x104.2 mm
Gewicht 849 gram
Seen it all? Go back to the top