Leica CL Systeemcamera + Leica Elmarit-T 18mm f/2.8 ASPH objectief Zwart

Product code: LEI4819304
|
|

€ 3.549,-

€ 2.933,06 ex V.A.T.

Available for shipping
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis*

  • With 5 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Extended warranty

Extend the warranty to 5 years on this product for free!
Terms and conditions »

Related products

Leica CL Systeemcamera Zwart Body
Leica CL Systeemcamera + Leica Vario-Elmar T 18-56mm f/3.5-5.6 ASPH

Product details

De Leica CL Systeemcamera beschikt over een aps-c sensor die volgens het bedrijf de nieuwste innovatieve technologieën combineert met een compacte constructie en een iconisch ontwerp. De CL beschikt over de ideale balans tussen de modernste technologie, mechanische precisie en compacte constructie maakt het de perfecte alledaagse metgezel, vooral voor spontane en discrete foto's.

Superieure beeldkwaliteit
De CL systeemcamera beschikt over een hoge resolutie 24 MPAPS-C sensor met een dynamisch bereik van 14 stops, een vernieuwde versie van de Leica Maestro II-serie processor en een snelle autofocus met 49 meetpunten garanderen dat de Leica CL een maximale beeldkwaliteit levert in de meest uiteenlopende fotografische situaties. De elektronische sluiter heeft verder nog het voordeel dat deze bij alle tijden te gebruiken is, en niet alleen bij de snelste tijden zoals bij de meeste camera’s van andere merken. In deze stand is de camera volledig geluidloos, dus perfect voor die bijzondere momenten tijdens een concert, toneelvoorstelling of natuuropnamen.

Leica Eye-Res elektronische zoeker
Eén van de grootste nieuwigheden van de Leica CL is de Eye-Res elektronische zoeker. Deze is speciaal voor de Leica CL ontwikkeld en heeft een resolutie van 2,36MP met een reactiesnelheid die onder de waarnemingsdrempel van het menselijk oog zit. Hierdoor heb je geen vertraging meer wat een zeer natuurlijk beeld moet geven.

Iconische Leica-ontwerp
De Leica CL belichaamt de onmiskenbare eenvoud van het iconische Leica-ontwerp in de klasse van de compacte systeemcamera's. In alle opzichten discreet, is deze compacte camera een ideale metgezel met een gebruiksvriendelijk bedieningsconcept die het tot een intuïtiefte gebruiken camera maakt. Alle essentiële bedieningselementen bevinden zich op de bovenplaat. Naast de elektronische zoeker zijn er twee knoppen voor het instellen van het diafragma, de sluitertijd ISO-waarde en de belichtingscompensatie. Alles is zo gunstig geplaatst, dat foto's gemaakt kunnen worden zonder decamera vanhet oog weg te halen. Een mini-display op de bovenplaat biedt direct informatie over alle relevante instellingen en belichtingsparameters. Samen met het perfect gedefinieerde ontspandrukpunt,zorgt dit ervoor dat gebruikers absolute controle hebben over elke foto die ze maken met de Leica CL.

Leica TL-objectieven
Het uitgebreide portfolio aan Leica TL-objectieven is ook beschikbaar voor de Leica CL. Deze objectieven bieden superieure beeldprestaties en zijn verantwoordelijk voor de uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit die wordt geleverd door het Leica APS-C-systeem. Het portfolio van compacte en lichtgevoelige objectieven met brandpuntsafstanden van 17 tot 200 mm (in vergelijk met Full-Frame) biedt oneindige mogelijkheden voor allerlei creatieve fotografie.

Leica CL App voor smartphones en tablets
De Leica CL is standaard uitgerust met een geïntegreerde Wi-Fi-module. Foto's en video's kunnen via een draadloze verbinding verzonden worden naar smartphones, tablets of computers en kunnen snel en eenvoudig per e-mail of sociale netwerken gedeeld worden met de gratis Leica CL-app voor iOS of Android. Daarnaast kan de Leica CL App gebruikt worden als een tweede ‘live-zoeker’, naast die van de camera, en kunnen remote alle functies van de camera ingesteld worden. Dit is zeer praktisch bij het maken van langetijdopnamen zoals bijvoorbeeld bij astrofotografie, of bij het fotograferen vanuit ongebruikelijke hoekenof digiscoping met een Leica Televid telescoop.

Leica Elmarit-TL18mm f/2.8 ASPH
De meest recente toevoeging aan het Leica APS-C systeem is het nieuwe Leica Elmarit-TL 1:2.8/18 ASPH. objectief. Deze groothoek is niet alleen werelds kleinste groothoek voor APS-C camera’s, maar biedt ook uitzonderlijke beeldprestaties en compacte afmetingen. Hierdoor is het ideaal voor o.a. de nieuwe Leica CL en de TL2. De speciale optische constructie en coatings maken het mogelijk om het objectief altijd zonder zonnekap te gebruiken, hierdoor wordt het ultra compacte formaat van slechts 2 centimeter behouden. Een dedicated en zeer dun lenselement maakt een razendsnelle automatische scherpstelling mogelijk. En ook liefhebbers van handmatig scherpstellen zullen de prettige scherpstelslag waarderen, of de mogelijkheid tot “direct-manual-overide” tijdens AF.

Combo discount

Leica CL Systeemcamera + Leica Elmarit-T 18mm f/2.8 ASPH objectief Zwart + Leica BP-DC12 accu + Geheugenkaart + Screenprotector

Leica CL Systeemcamera + Leica Elmarit-T
 Leica BP-DC12 accu
 PNY SDXC 64GB 90MB/s C10 U3 Geheugenkaar
 Leica CL Screenprotector

10% combo discount

op accessoires in deze set

€ 3.691,51

€ 3.677,26

Leica CL Systeemcamera + Leica Elmarit-T 18mm f/2.8 ASPH objectief Zwart + Geheugenkaart + Screenprotector + Halfcase

Leica CL Systeemcamera + Leica Elmarit-T
 PNY SDXC 64GB 90MB/s C10 U3 Geheugenkaar
 Leica CL Screenprotector
 Leica CL Protector Halfcase Leder Zwart

10% combo discount

op accessoires in deze set

€ 3.761,46

€ 3.740,21

Leica CL Systeemcamera + Leica Elmarit-T 18mm f/2.8 ASPH objectief Zwart + Leica BP-DC12 accu + Screenprotector + Grip

Leica CL Systeemcamera + Leica Elmarit-T
 Leica BP-DC12 accu
 Leica CL Screenprotector
 Leica CL Thumb Support Zwart

10% combo discount

op accessoires in deze set

€ 3.838,95

€ 3.809,96

In the box

- Leica CL Systeemcamera Zwart
- Leica Elmarit-TL18mm f/2.8 ASPH
- Bodydop
- BP-DC12 li-ion accu (1000mAh)
- BC-DC12 oplader
- USB-kabel
- Draagriem
- Handleiding

Accessories for the Leica CL Systeemcamera + Leica Elmarit-T 18mm f/2.8 ASPH objectief Zwart

Reviews of the Leica CL Systeemcamera + Leica Elmarit-T 18mm f/2.8 ASPH objectief Zwart

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Leica CL Systeemcamera + Leica Elmarit-T 18mm f/2.8 ASPH objectief Zwart

Brand Leica
Lensmount Leica L
Camera formaat APS-C (1.5x Crop Factor)
SensorCMOS, 23.6 x 15.7 mm
Max resolutie6016 x 4014
ISO Auto, 100-50000
Sluiter Mechanisch, 30 - 1/8000 Second, Electronisch 1/8000 - 1/25000 Second
Viewfinder TypeLeica Eye-Res (2,36 miljoen pixels )
Video3840 x 2160p at 30 fps, 1920 x 1080p at 30, 60 fps, 1280 x 720p at 30 fps
LCD3 '' Touchscreen LCD (1,040,000)
GeheugenopslagSD
WiFi Ja
AccuBP-DC12
Afmetingen131.0 x 78.0 x 45.0 mm
Gewicht403gram (incl. accu)
Seen it all? Go back to the top