Olympus PEN-F Body Zwart (Open box)

Product code: OLPENFZWB
|
|
OP = OP
Olympus PEN-F Body Zwart (Open box)

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Product details

Een Open Box is een artikel dat binnen de zichttermijn door een klant terug is gestuurd naar Olympus. Deze artikelen worden hierdoor voor een zeer speciale prijs aangeboden. Open Box producten zijn door Olympus weer in originele nieuwstaat gebracht en gecontroleerd en uiteraard geldt ook de 2 jaar fabrieksgarantie en alle voorwaarden zoals gesteld bij een nieuw product. Let er wel op dat de verpakking niet altijd in een originele toestand is, er mogelijk geen Nederlandstalige handleiding bij zit en in zeer beperkte gevallen kan er een klein krasje op het product zelf voorkomen.

De Olympus PEN-F is de meeste krachtige PEN tot nog toe en één van de mooiste camera's die Olympus ooit heeft ontworpen. De PEN-F heeft een nostalgische uitstraling, gecombineerd met de meest geavanceerde functies. Door deze mix van retro-stijlelementen en de bijhorende professionele mogelijkheden seveert fabrikant Olympus de PEN-F voor zowel de professional en de fotoliefhebber. De Olympus PEN-F is licht, compact en veelzijdig in zijn gebruik, ideaal voor reis of straatfotografie.

Ondanks het relatief kleine formaat van de Olympus PEN-F is het een zeer volwaardige camera. Voorzien van een 20-Megapixel MOS-beeldsensor (Micro Four Thirds) zonder low-pass filter, maakt het een nog langere belichting mogelijk bij lage ISO-waarden. Deze Sensor biedt een 25% betere resolutie zonder dat dit gevolgen heeft voor de hoeveelheid ruis of het dynamisch bereik. De resultaten zijn zonder meer indrukwekkend, zeker bij spontane uit de losse hand genomen foto's. En dat is precies waarin de lichtgewicht PEN-F uitblinkt.

De indrukwekkende Olympus PEN-F systeemcamera is uitgerust met een ingebouwde elektronische zoeker die het gevoel geeft van een klassieke afstandsmeter en helpt bij het scherpstellen met focus-peaking en een beeldvergroting van 0,62x. De elektronische zoeker heeft een groot OLED-display met een resolutie van 2,36 miljoen dots, dat een real-time preview laat zien van de gekozen instellingen en wijzigingen die zijn aangebracht met de nieuwe Creative Dial. Daarbij heeft Olympus net als al zoveel modellen de camera voorzien van een 5-assige beeldstabilisatiesysteem voor een haarscherpe beeldweergave.

De grote metalen knop aan de bovenzijde van de PEN-F biedt toegang tot de nieuwste creatieve functies. Olympus is erin geslaagd om talrijke filters en opties toe te voegen die bovendien heel eenvoudig kunnen worden toegepast. Met de Creatieve Dial kunnen vier functies worden bediend, waaronder twee functies die nieuw zijn voor de PEN-serie: Monochrome Profile Control en Colour Profile Control. Colour Profile Control beschikt eveneens over drie voorinstellingen en heeft betrekking op de gradatiecurve. Het kan worden gebruikt om de verzadiging van 12 kleuren aan te passen op 11 verschillende niveaus. Met een hendeltje achter op de camera switch je eenvoudig tussen de verschillende standen.

De flexibele draai- en kantelbare LCD is ideaal voor het maken van foto- en video-opnamen in lastige situaties. Op veler verzoek heeft Olympus de AF-spotmeting gekoppeld aan het AF-target, voor een correcte belichting onder alle omstandigheden. Verder zorgt de High Res Shot-functie, die we kennen van de OM-D, voor een resolutie van maar liefst 50 Megapixels. De snelle repeterende-opnamefunctie van 10 fps maakt het bijvoorbeeld heel gemakkelijk om bewegende voorwerpen te volgen.

Voor het uploaden van foto's naar allerlei online communities en andere media biedt de PEN-F ondersteuning voor wifi en de gratis OI.Share 2.6-app. Tot de andere gebruiksvriendelijke functies behoort de Supersonic Wave Filter, die het eindeloos schoonmaken van lenzen overbodig maakt.

Kenmerken:
- Collector's item dankzij het iconische design
- Stijlvolle, lichtgewicht, compacte en draagbare body
- 20-Megapixel Live MOS-sensor zonder 'pass through'-filter voor
geweldige straat-opnamen bij lage ISO-waarden met weinig ruis
- Elektronische zoeker met preview, focus-peaking en vergroting op het grote OLED-display met 2,36 miljoen dots
- Creative Dial biedt toegang tot Art Filters, Colour Creator
- Draai- en kantelbare LCD met hoge resolutie voor opnamen vanuit lastige perspectieven
- 1/8000 sec sluiter en ISO 80 equivalent voor opnamen onder heldere omstandigheden
- High-speed repeterende opnamen van 10 fps

Olympus logo

Over Olympus

Sinds Olympus in 1919 in Japan werd opgericht is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van innovatieve optische en digitale consumentenelektronica. Reeds meer dan 90 jaar produceren ze baanbrekende camera's, objectieven en voicerecorders. Met de nieuwe OM-D en PEN digitale camera’s maakt een nieuwe generatie fotografen en filmers kennis met de jarenlange ervaring van Olympus.

Bekijk alle producten van Olympus

Accessories for the Olympus PEN-F Body Zwart (Open box)

Reviews of the Olympus PEN-F Body Zwart (Open box)

What do others think of this item?

There are no reviews of this product. Be the first!

Seen it all? Go back to the top