Olympus OM-D E-M1 systeemcamera Body Zwart (Open-Box)

Product code: OLEM1BODYZW
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Olympus OM-D E-M1 systeemcamera Body Zwart (Open-Box)

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

Olympus OM-D E-M1 Mark II systeemcamera Body Zwart

Olympus OM-D E-M1 Mark II systeemcamera Body Zwart

De Olympus OM-D E-M1 Mark II is het nieuwe vlaggenschip en opvolger van de populaire E-M1. De Mark II beschikt over een flinke upgrade, waardoor deze ...

Naar de Olympus OM-D E-M1 Mark II systeemcamera Body Zwart »

Related products

Top features

  • 16.3 megapixel 4/3" Live MOS sensor
  • 3.0" kantelbaar lcd touchscreen
  • Beeldzoeker met een 1.48x vergrotingsfactor
  • DUAL FAST autofocussysteem
  • 5-assige beeldstabilisator
  • Bediening via smartphone of tablet
  • Stof- en spatwaterdicht

Product details

Een Open Box is een artikel dat binnen de zichttermijn door een klant terug is gestuurd naar Olympus. Deze artikelen worden hierdoor voor een zeer speciale prijs aangeboden. Open Box producten zijn door Olympus weer in originele nieuwstaat gebracht en gecontroleerd en uiteraard geldt ook de 2 jaar fabrieksgarantie en alle voorwaarden zoals gesteld bij een nieuw product. Let er wel op dat de verpakking niet altijd in een originele toestand is, er mogelijk geen Nederlandstalige handleiding bij zit en in zeer beperkte gevallen kan er een klein krasje op het product zelf voorkomen.

* Engelstalige handleiding wordt bij deze camera geleverd.

De E-M1 geeft je meer vrijheid om de opnamen te maken die je wilt, met de optimale beeldkwaliteit waar je op rekent. De E-M1 is de meest geavanceerde compacte systeemcamera die ooit is gemaakt. Hij is vervaardigd volgens de Micro Four Thirds-norm en wordt geleverd met geavanceerde technologieën, zoals een nieuwe processor TruePic VII, en DUAL FAST autofocus. Tijdens de Kina die in September zal plaatsvinden van dit jaar komt er nog een enorme firmware upgrade van dit model. Deze camera zal vele D-SLR camera's overtreffen qua formaat en qua beeldkwaliteit.

Filmen:
Natuurlijk is het ook mogelijk om met de EM-1 full HD video opnames te maken tot 30fps. Met de ingebouwde stereo microfoon kunt u deze video's van uitstekend geluid voorzien, maar tevens is een externe microfoon aan te sluiten voor een nog betere geluidskwaliteit.

Doordachte technologie:
De eersteklas technologieën van de OM-D zijn nog verder geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat de E-M1 uitzonderlijk betrouwbaar is.

Micro Four Thirds:
De Olympus E-M1 is vervaardigd volgens de Micro Four Thirds-norm en beschikt over geavanceerde technologieën waaronder de zeer geavanceerde TruePic VII beeldprocessor en DUAL FAST autofocus. Deze autofocus maakt gebruik van zowel fase detectie als contrast detectie en schakelt automatisch over naar de autofocus welke het meest geschikt is voor het objectief dat u op dat moment gebruikt.

Overzicht:
De elektronische beeldzoeker beschikt over een vergrotingsfactor van maar liefst 1.48x en heeft een vertraging van slechts 29ms. De beeldzoeker is tevens in staat tot HDR-preview. Het 3" kantelbare LCD touchscreen van de Olympus E-M1 systeemcamera geeft uitstekend overzicht over de opnames die u maakt vanuit welke hoek dan ook.

Firmware 4.0 is vanaf November 2015 beschikbaar voor deze camera, wat biedt deze camera dan extra?

- Focus Stacking Mode: ja
- Focus Bracketing Mode*2: Ja
- Advanced Focus Peaking (4 colors): Ja
- Silent Mode (electronic shutter): Ja
- Improved Anti-Shock Mode: Ja
- Support for Advanced Olympus Capture Ver. 1.1: Ja
- S-OVF (Simulated OVF): Ja
- 4K Time Lapse Movie: Ja
- Support for Live Composite on OI. Share: Ja
- MF Clutch and Snapshot Focus Disable*7: Ja
- Menu Cursor Position Memory: Ja
- Generate Slate Tone*8: Ja
- Synchronized linear PCM Audio Rec*8 with Movie Rec*8: Ja

Service Plus:
- uw eigen hotline
- Persoonlijke ophaalservice indien er problemen zijn.
- Bij aanmelding +6 maand garantie

In the box

- Bodydop
- Accu BLN-1
- Acculader BCN-1
- Netsnoer
- Flitser FL-ML2
- Opbergpouch
- Draagriem
- USB-kabel
- Software
- Handleiding
- Afkomstig van Olympus Nederland
- Twee jaar garantie

Olympus logo

Over Olympus

Sinds Olympus in 1919 in Japan werd opgericht is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van innovatieve optische en digitale consumentenelektronica. Reeds meer dan 90 jaar produceren ze baanbrekende camera's, objectieven en voicerecorders. Met de nieuwe OM-D en PEN digitale camera’s maakt een nieuwe generatie fotografen en filmers kennis met de jarenlange ervaring van Olympus.

Bekijk alle producten van Olympus

Accessories for the Olympus OM-D E-M1 systeemcamera Body Zwart (Open-Box)

Reviews of the Olympus OM-D E-M1 systeemcamera Body Zwart (Open-Box)

What do others think of this item?

s.henstra

on 16-10-2015

Twee weken geleden gekocht, een super camera: ligt heerlijk in de hand, heeft extreem veel mogelijkheden dus handleiding meenemen op smartphone of tablet! Verder is het een zeer gaaf en mooi vormgegeven apparaat waar je meteen verliefd op wordt. Het aansluitpunt/afdichting voor de bijgeleverde flitser is wat minder mooi en schuift er soms wat vanaf. Ik heb de flitser nog niet gebruikt en dit ga ik ook zo proberen te houden want met de hoge ISO waardes en stabiliteit is dat gelukkig niet nodig.

Specifications of the Olympus OM-D E-M1 systeemcamera Body Zwart (Open-Box)

Seen it all? Go back to the top