Canon PowerShot G7X Mark II (Open Box)

Product code: CAPSG7XMKIIOP
|
|
OP = OP
UITVERKOCHT
Canon PowerShot G7X Mark II (Open Box)
Canon PowerShot G7X Mark II (Open Box)
Canon PowerShot G7X Mark II (Open Box)
Canon PowerShot G7X Mark II (Open Box)
Canon PowerShot G7X Mark II (Open Box)

Dit product is niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben we een opvolger voor je klaar staan. Bekijk nu de

Top features

  • Met 4.2x optische en 4x digitale zoom
  • Maak 20.1 megapixel foto's of full HD-video's
  • Professionele kwaliteit in een handzaam formaat
  • Gebruiksvriendelijk en kantelbaar 3.0" touchscreen
  • Ingebouwde flitser en ISO instelbaar van 125-12.800
  • Fotograferen met wel acht beelden per seconde
  • Picture Styles en in-camera RAW-bewerkingen
  • Timelapse video-modus voor intervalopnames
  • Wifi voor delen en op afstand bedienen

Product details

De PowerShot G7 X Mark II is gebaseerd op de veelgeprezen PowerShot G7 X en is de eerste camera met Canon's nieuwe DIGIC 7-processor. De camera heeft een 1.0-type 20,1 Megapixel CMOS-sensor en een 4.2x optische zoomlens. Daarmee is dit model perfect voor het vastleggen van zowel foto's als video's die het waard zijn om zonder filters of uitgebreide beeldbewerking te delen, te printen en te tonen. Door zijn compact formaat is de G7X Mark II ideaal voor op reis.

De DIGIC 7 is Canon's meest krachtige processor tot nu toe en zorgt voor indrukwekkende verbeteringen bij zowel het identificeren en volgen van onderwerpen als het scherpstellen in situaties met geringe verzadiging of waar het onderwerp en de achtergrond een identieke kleur hebben. Dankzij het aantoonbaar krachtiger vermogen van DIGIC 7 kunnen gebruikers bij hoge ISO-waarden opnamen maken die veel helderder zijn. Vergeleken met DIGIC 6 kan de camera algoritmen voor ruisreductie toepassen die 14x zoveel informatie verwerken, waardoor bij fotografie tot ISO 3200 een 1-stop verbetering in helderheid optreedt. Dit helpt gebruikers betere foto's te maken in omgevingen met weinig of moeilijke belichting waar een kortere sluitertijd nodig is.

Met DIGIC 7 biedt de PowerShotG7 X Mark II een reeks aan EOS-achtige in-camera correctiefuncties, zoals Auto Lighting Optimizeren Diffraction Correction :
- Auto Lighting Optimizer, zorgt voor een hogere beeldkwaliteit bij scènes met een hoog contrast, zoals portretten met belichting vanaf de achterzijde. Deze functie herkent donkere delen en zorgt voor een natuurlijke correctie waarbij het contrast wordt verbeterd en de hoge beeldkwaliteit gehandhaafd blijft.

- Diffraction Correction , reduceert de achtergrondonscherpte die kan optreden bij het fotograferen met kleine diafragma's en zorgt daarmee voor een hogere beeldkwaliteit bij het vastleggen van landschappen.

Daarnaast beschikt de PowerShot G7 X Mark II over een Timelapse video-modus kunnen gebruikers creatieve, grappige en deelbare video's maken. Deze instelling biedt intervalopnamen voor drie verschillende typen scènes.

In the box

- NB-13L Lithium-Ion Battery (3.6V, 1250mAh)
- Battery Charger
- WS-DC12 Wrist Strap
- Handleiding

Canon logo

Over Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de welbekende EOS spiegelreflexcamera's, Powershot compactcamera's, professionele videocamera's, printers, verrekijkers en meer inspireert Canon dagelijks duizenden fotografen en filmers om tot boeiende foto's en films te komen.

Bekijk alle producten van Canon

Accessories for the Canon PowerShot G7X Mark II (Open Box)

Reviews of the Canon PowerShot G7X Mark II (Open Box)

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

Specifications of the Canon PowerShot G7X Mark II (Open Box)

Brand Canon
Seen it all? Go back to the top