Canon Powershot G7 X Mark II Compactcamera Premium Kit

Product code: CAPSG7XIIKIT
|
|
CASHBACK
Canon Powershot G7 X Mark II Compactcamera Premium Kit

€ 499,-

€ 412,40 ex V.A.T.

Available for shipping
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis

  • With 5 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Current promotions

ImageOntvang € 50,- Canon-tegoed of € 25,- cashback! Kijk voor de actievoorwaarden op canon.nl/winterpromo. Geldig van 15 oktober 2018 t/m 15 januari 2019.

Related products

Canon PowerShot G7 X Mark II Compact Camera

Product details

De PowerShotG7X Mark II is gebaseerd op de veelgeprezen PowerShotG7 X en is de eerste camera met Canon's nieuwe DIGIC 7-processor. De camera heeft een 1.0-type 20,1 Megapixel CMOS-sensor en een 4.2x optische zoomlens. Daarmee is dit model perfect voor het vastleggen van zowel foto's als video's die het waard zijn om zonder filters of uitgebreide beeldbewerking te delen, te printen en te tonen. Door zijn compact formaat is de G7X Mark II ideaal voor op reis. Met de premium kit kan je gelijk aan de slag, kit bestaat uit een Leather case DCC-1880 en een 16gb geheugenkaart.

De DIGIC 7 is Canon's meest krachtige processor tot nu toe en zorgt voor indrukwekkende verbeteringen bij zowel het identificeren en volgen van onderwerpen als het scherpstellen in situaties met geringe verzadiging of waar het onderwerp en de achtergrond een identieke kleur hebben. Dankzij het aantoonbaar krachtiger vermogen van DIGIC 7 kunnen gebruikers bij hoge ISO-waarden opnamen maken die veel helderder zijn. Vergeleken met DIGIC 6 kan de camera algoritmen voor ruisreductie toepassen die 14x zoveel informatie verwerken, waardoor bij fotografie tot ISO 3200 een 1-stop verbetering in helderheid optreedt. Dit helpt gebruikers betere foto's te maken in omgevingen met weinig of moeilijke belichting waar een kortere sluitertijd nodig is.

Met DIGIC 7 biedt de PowerShotG7 X Mark II een reeks aan EOS-achtige in-camera correctiefuncties, zoals Auto Lighting Optimizeren Diffraction Correction :
- Auto Lighting Optimizer, zorgt voor een hogere beeldkwaliteit bij scènes met een hoog contrast, zoals portretten met belichting vanaf de achterzijde. Deze functie herkent donkere delen en zorgt voor een natuurlijke correctie waarbij het contrast wordt verbeterd en de hoge beeldkwaliteit gehandhaafd blijft.

- Diffraction Correction , reduceert de achtergrondonscherpte die kan optreden bij het fotograferen met kleine diafragma's en zorgt daarmee voor een hogere beeldkwaliteit bij het vastleggen van landschappen.

Daarnaast beschikt de PowerShot G7 X Mark II over een Timelapse video-modus kunnen gebruikers creatieve, grappige en deelbare video's maken. Deze instelling biedt intervalopnamen voor drie verschillende typen scènes.

Kenmerken:
- Met 4.2x optische en 4x digitale zoom
- Maak 20.1 megapixel foto's of full HD-video's
- Professionele kwaliteit in een handzaam formaat
- Gebruiksvriendelijk en kantelbaar 3.0" touchscreen
- Ingebouwde flitser en ISO instelbaar van 125-12.800
- Fotograferen met wel acht beelden per seconde
- Picture Styles en in-camera RAW-bewerkingen
- Timelapse video-modus voor intervalopnames
- Wifi voor delen en op afstand bedienen

In the box

- Canon G7 X MKII
- Leather case DCC-1880
- 8 GB SD card

Canon logo

Over Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de welbekende EOS spiegelreflexcamera's, Powershot compactcamera's, professionele videocamera's, printers, verrekijkers en meer inspireert Canon dagelijks duizenden fotografen en filmers om tot boeiende foto's en films te komen.

Bekijk alle producten van Canon

Accessories for the Canon Powershot G7 X Mark II Compactcamera Premium Kit

Reviews of the Canon Powershot G7 X Mark II Compactcamera Premium Kit

What do others think of this item?

Alend

on 27-10-2018

Geweldige camera direct te gebruiken met prima resultaten,wil je iets meer uitproberen dan is het raadzaam de 235!!! Pagina's tellende gebruiksaanwijzing te downloaden.camera ligt prima in de hand en makkelijk in jaszak mee te nemen,ben er erg blij mee.

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Canon Powershot G7 X Mark II Compactcamera Premium Kit

Brand Canon
Type cameraCompact camera
Sensor1'
Resolutie20.1 megapixel (5472 x 3648 pixels)
Autofocuspunten31
Beelden per seconde8
LichtgevoeligheidAuto ISO, 125-12800
Beeldstabilisatieja
LCDTFT 3' LCD kantelbaar
Optische zoom4.2x
Brandpuntafstand8.8mm 36.8mm
Lensbereik in 35mm-equivalent24-100mm
GeheugenopslagSDHC/ SDXC / SD
Afmetingen105.5 x 42 x 60.9 mm
Gewicht319 gram
Seen it all? Go back to the top