Leica X Vario Black

Product code: LEI4818430
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Leica X Vario Black

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Product details

De Leica Vario X met Leica Vario Elmar 18-46mm f/3.5-6.4 ASPH lens Kleinbeeld ( 28-70mm ) onderscheidt zich door een strak en herkenbaar ontwerp, dat de karakteristieke kenmerken van de Leica M het dichtst benadert. Dit wordt duidelijk met de compacte en handige body en het gebruik van hoogwaardige materialen. Zo is de bovenplaat van de camera vervaardigd uit massief aluminium, gemaakt vanuit hetzelfde proces dat toegepast wordt voor de Leica M. De combinatie van kenmerken als een robuuste metalen constructie en superieure kwaliteit lederen bekleding met een uitstekende grip, zorgen ervoor dat de nieuwe Leica X Vario er uitziet en voelt als een echte Leica. Een zoeker ontbreekt op de Leica X Vario, maar net als bij de X2 kun je de camera uitbreiden met de Leica EVF 2 Viso-Flex, een elektronische zoeker met 1,4 miljoen beeldpunten. Die zoeker kun je ook 90 graden kantelen, handig voor het fotograferen uit creatieve standpunten.

Deze compacte camera beschikt over een full-HD video-opname mogelijkheid met 1920 x 1080 pixels en 30 volledige beelden per seconde. Wat meer is, kan de full-HD video's worden opgeslagen in Internet-vriendelijke MP4-formaat en direct uploaden naar social media of mobiele apparaten zonder enige noodzaak voor conversie, waardoor inspirerende momenten te delen met vrienden in HD-video's. Een geïntegreerd wind-cut filter zorgt ervoor super audio helderheid. De Leica X Vario's autofocus is snel, uiterst nauwkeurig en perfect voor spontane en discrete fotografie. Het is ook ideaal voor u te laten een deel van de actie en het vastleggen van intieme momenten van het leven. Zoals de autofocus zone manueel kunnen worden gekozen om de gewenste vlak van scherpte te definiëren, kunnen fotografen hun beelden precies zoals ze die overwegen in het oog van hun geest.

De superieure prestaties van de Leica X Vario wordt geopenbaard in natuurlijk verlichte situaties, en wordt versterkt door de zonnekap. Maar de camera toont ook zijn ware kracht in moeilijke lichtomstandigheden en falende of weinig licht. Dankzij de grote sensor en snelle Leica lens, is het mogelijk risico's bij een maximale ISO-gevoeligheid van 12.500 en biedt daarmee nog meer ruimte voor creatieve experimenten. De Leica X Vario is gewoon klaar om te schieten op elk gewenst moment - zoals elke echte Leica. De Leica X Vario compact camera beschikt over de de Leica Vario Elmar 18-46 mm f/3.5-6.4 ASPH lens met f/3.5 als maximaal diafragma. In combinatie met de grote sensor heeft deze camera alles in huis om beelden te creëren met een geweldige scherptediepte. Het zoombereik van 28-70 mm (35mm-equivalent) en de lichtgevoeligeheid tot ISO 12500 geven u de mogelijkheid om zowel binnens- als buitenshuis alles te kunnen vangen. De autofocus met 11 scherpstelpunten is snel en extreem precies. Het scherpstelgebied is ook handigmatig in te stellen.

In the box

- Camera
- Batterij
- Draagriem
- USB Kabel
- Lenskap
- Handleiding
- Afkomstig van Leica Nederland

Accessories for the Leica X Vario Black

Reviews of the Leica X Vario Black

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

Specifications of the Leica X Vario Black

Brand Leica
Resolutie16.1 megapixel
Sensor typeCMOS
FormaatAPS-C
LCD formaat3 Inch (aantal pixels; 920.000)
ISOAuto - 100 - 200 - 400 - 800 - 1600 - 3200 - 6400 - 12500 ISO
BestandsformaatJPG-DNG
Video1080p 30 beelden per seconde
Gewicht680 gram
Afmetingen133 x 73 x 95 mm
AansluitingenHDMI - USB - Leica EVF
LenstypeLeica Vario-Elmar
Lensconstructie9 elementen in 8 groepen
Brandpunt18mm-46mm
Maximaal diafragmaGrootste lensopening f/3.5
Minimale scherpstelafstand30cm
Manufacturer website »
Seen it all? Go back to the top