Olympus Tough TG-4 compact camera Black

Product code: OLYTG4
|
|
Olympus Tough TG-4 compact camera Black

€ 369,-

€ 304,96 ex V.A.T.

Temporarily sold out
Levertijd van 3-5 werkdagen indien op voorraad bij de leverancier

  • With 5 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Product details

De Olympus Tough TG-4 is de beste reisgenoot voor het vastleggen van de meest extreme ervaringen. Met deze compact camera legt u de herinneringen van uw meest avontuurlijke tochten in uitstekende kwaliteit vast. Of het nu op het strand of in het water is, op de skies of tijdens een dagje naar een stoffige motorsportwedstrijd, de robuust Tough TG-4 is overal tegen opgewassen.

De 16 megapixel camera is namelijk water- en stofdicht maar ook nog eens bestand tegen hoge druk en vrieskou. Naast vier keer optische zoom met een 35mm-equivalent van 25-100mm, ingebouwde wifi, GPS en een e.compas beschikt de camera bovendien over de mogelijkheid om opnames in RAW te maken. Dit maakt het mogelijk om uw opnames nog beter te kunnen nabewerken. Met de Tough TG-4 maakt u dan ook onder alle omstandigheden prachtige opnames.

Olympus logo

Over Olympus

Sinds Olympus in 1919 in Japan werd opgericht is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant van innovatieve optische en digitale consumentenelektronica. Reeds meer dan 90 jaar produceren ze baanbrekende camera's, objectieven en voicerecorders. Met de nieuwe OM-D en PEN digitale camera’s maakt een nieuwe generatie fotografen en filmers kennis met de jarenlange ervaring van Olympus.

Bekijk alle producten van Olympus

Accessories for the Olympus Tough TG-4 compact camera Black

Reviews of the Olympus Tough TG-4 compact camera Black

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5152

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience
Seen it all? Go back to the top