Panasonic Lumix DMC-LX100 compact camera Zilver

Product code: PANLX100ZIL
|
|

€ 499,-

€ 412,40 ex V.A.T.

Available for shipping
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis*

  • With 5 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Extended warranty

Extend the warranty to 5 years on this product for free!
Terms and conditions »

Related products

Product details

De Lumix DMC-LX100 ziet er niet alleen stijlvol uit, maar is ook de eerste compactcamera die Panasonic uitbrengt met dezelfde grootte sensor als in hun systeemcameralijn. De zeer geavanceerde compact camera heeft een lichtsterke 24-75mm Leica DC Vario-Summilux F1.7-F2.8 lens en kan video's in 4K-kwaliteit opnemen. De Lumix LX100 heeft een micro four thirds High Sensitivity MOS-sensor met 16 megapixel, door deze grotere sensor worden foto's met een kleine scherptediepte mogelijk.

De Lumix LX100 biedt de mogelijkheid om de camera-instellingen handmatig in te stellen. De camera heeft een diafragmaring, een bedieningsring (focus en zoom), een knop voor de sluitertijd en een knop voor de belichtingscompensatie om direct de instellingen aan te passen. De geïntegreerde Live Viewfinder helpt om in alle omstandigheden de belichting correct in te stellen en helpt om de kadrering en compositie te bepalen. De autofocus van de Lumix LX100 is nauwkeurig en snel. De camera beschiktover 49 scherpstelpunten en maakt gebruik van de Depth From Defocus (DFD) technologie van de Panasonic GH4. Scherpstellen in het donker wordt mogelijk gemaakt door de Low Light autofocus.

De sensor van de Lumix LX100 en de Venus Engine maken het mogelijk om video's in 4k-kwaliteit (3840 x 2160 bij 25 fps) en Full HD (1920 x 1080, 50p) op te nemen. Video's leg je snel vast met een speciale knop boven op de camera. Burstopnames kunnen met 11 fps geschoten worden in volledige resolutie. De camera beschikt over verschillende creatieve functies en heeft een geïntegreerde Wi-Fi- en NFC-connectiviteit. Verkrijgbaar in het zwart of zilver.

Panasonic logo

Over Panasonic

Panasonic streeft naar “A Better Life, A Better World”: een beter leven, een betere wereld. Dit doen ze door slimme technologische innovaties te ontwikkelen, onder andere op het gebied van audio-visuele elektronica. Hier vallen ook de krachtige systeem- en videocamera’s onder waar Panasonic voorloper mee is op het gebied van videokwaliteit in 4K en verder.

Bekijk alle producten van Panasonic

Accessories for the Panasonic Lumix DMC-LX100 compact camera Zilver

Reviews of the Panasonic Lumix DMC-LX100 compact camera Zilver

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Panasonic Lumix DMC-LX100 compact camera Zilver

Brand Panasonic
Sensor 16.8 megapixel
Effectieve resolutie12.8 megapixel
ConnectiviteitIngebouwde WiFi en NFC
Gewicht351 gram
BestandsformaatJPEG/RAW
SensorgrootteMFT Sensor
Continu11 beelden per seconden
ISO100-25600
Kortste sluitertijd1/16000s
Langste sluitertijd120 seconden
Objectieff/1.7 f/2.8
Resolutie beeldscherm921.000 pixels
Seen it all? Go back to the top