Canon Cinema CN-E 24mm T/1.5 F Meter

Product code: CACN24-M
|
|
OP = OP
UITVERKOCHT
Canon Cinema CN-E 24mm T/1.5 F Meter

€ 4.579,-

€ 3.784,30 ex V.A.T.

Sold out

  • With 5 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Canon Pro Lease

Lease dit product al vanaf € 105,12 ex btw per maand via het Canon Pro Lease programma en profiteer van 0% rente op je lease-contract! Vraag vrijblijvend een aan.

Extended warranty

Extend the warranty to 5 years on this product for free!
Terms and conditions »

Product details

De serie hoogwaardige 4K-cinemaobjectieven van Canon is ontwikkeld om creatieve expressie en vrijheid te stimuleren en aan de allerhoogste productienormen van moderne cineasten te voldoen. Deze betrouwbare en robuuste objectieven beschikken over een groot aantal geavanceerde functies en leveren daarmee ongeëvenaarde HD-beeldkwaliteit en uitzonderlijke gebruiksvriendelijkheid voor elke gewenste opnamesituatie.

De hoogwaardige serie is geschikt voor de reeks meest gangbare toepassingen bij professionele opnames voor film. Ze zijn verkrijgbaar voor EF- en PL-vattingen en bieden fluoriet asferische objectiefelementen en een geavanceerd optisch ontwerp voor ongeëvenaarde prestaties. De lichte en compacte lenzen met vast brandpunt voor EF-vatting bieden consistente vormfactoren en markering die geoptimaliseerd zijn voor filmproductie plus een diafragma met 11 lamellen, snelle sluitertijden en betrouwbare Canon-objectiefelementen.

De Canon CN-E 24mm f/1.5L F (Meter) biedt een spectaculaire 4K-beeldkwaliteit. Met dit objectief krijg je een ideaal breed perspectief voor het vastleggen van grote vergezichten of kleine interieurs. Dit compacte, lichtgewicht objectief van 1,2 kg heeft een EF-mount en is gemakkelijk in gebruik. Met een maximaal diafragma van f/1.5 heb je namelijk de mogelijkheid om vanuit de hand opnamen te kunnen maken wanneer er weinig licht aanwezig is.

*Afbeelding wijkt af, afstanden op het objectief worden weergegeven in Meter.

Canon logo

Over Canon

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de welbekende EOS spiegelreflexcamera's, Powershot compactcamera's, professionele videocamera's, printers, verrekijkers en meer inspireert Canon dagelijks duizenden fotografen en filmers om tot boeiende foto's en films te komen.

Bekijk alle producten van Canon

Accessories for the Canon Cinema CN-E 24mm T/1.5 F Meter

Reviews of the Canon Cinema CN-E 24mm T/1.5 F Meter

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Canon Cinema CN-E 24mm T/1.5 F Meter

Brand Canon
Seen it all? Go back to the top