Fujifilm WCL-X100 Silver Wide Converter

Product code: FUJWCL-X100S
|
NOOIT MEER LEVERBAAR
Fujifilm WCL-X100 Silver Wide Converter
Fujifilm WCL-X100 Silver Wide Converter
Fujifilm WCL-X100 Silver Wide Converter

Dit product is helaas niet meer leverbaar, en we hebben ook geen opvolger zo paraat staan. Benieuwd of er een vergelijkbaar product beschikbaar is? Neem contact met ons op en we zoeken het voor je uit!

Related products

Product details

De WCL-X100 vermenigvuldigt de beeldhoek van de X100 camera met 0,8 keer, van 23mm naar 19mm. In 35mm-equivalent wordt dat 28mm, tegenover de normale vaste brandpuntsafstand van 35mm. Hiermee wordt de X100 veelzijdiger in het gebruik.

De WCL-X100 is met zorg ontwikkeld om de goede beeldkwaliteit van het normale objectief te behouden. De WCL-X100 heeft vier glaselementen in drie groepen en heeft, net zoals het vaste objectief, een Fujinon EBC coating. Gebruik van de conversielens is eenvoudig. In het menu kun je de 'Wide Conversion Lens' optie aanvinken, (als u tenminste firmwareversie 1.30 of later op de X100 gebruikt).

Als u foto's maakt met het conversie-objectief op je X100 wordt vertekening door de camera gecorrigeerd. Ook chromatische abberaties worden aangepakt. De WCL-X100 werkt ook samen met de Hybrid Viewfinder van de X100. Bij gebruik van de Conversielens wordt het blikveld in de OVF ingekaderd naar 80%. In de EVF stand is een 100% blikveld beschikbaar. De WCL-X100 wordt in dezelfde materialen en kleuren leverbaar als de X100 zelf en past dus feilloos bij de camera. De lensdop en -kap passen ook op het groothoekconversie-objectief.

Fujifilm logo

Over Fujifilm

In 1934 is Fujifilm begonnen als een pionierend bedrijf in de wereld van fotografie. Inmiddels is Fujifilm een toonaangevende innovator in de gezondheidszorg, grafische sector en andere high-tech gebieden. Met de nieuwe X-serie compact-, systeem- en middenformaatcamera’s weet Fujifilm een gevoelige snaar te raken met een fusie van retro, stijl en krachtige technologie.

Bekijk alle producten van Fujifilm

Accessories for the Fujifilm WCL-X100 Silver Wide Converter

Reviews of the Fujifilm WCL-X100 Silver Wide Converter

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

Specifications of the Fujifilm WCL-X100 Silver Wide Converter

Seen it all? Go back to the top