B+W 62mm 010 UV MRC Nano XS-Pro Digital E Filter

Product code: BW1066122BWF
|
|

€ 49,95

€ 41,28 ex V.A.T.

Available for shipping
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*

  • With 5 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Product details

B+W is in 1947 opgericht door de heren Biermann en Weber. In 1975 kwam de samenwerking met Schneider Optical Works tot stand waardoor het aantal toepassingsmogelijkheden van filters vergroot werd. Omdat B+W alleen de hoogste kwaliteit filters wil leveren werd een zeer strenge kwaliteitscontrole ingesteld. Het productieproces is ingedeeld in meerdere sleutelmomenten, waarbij bijvoorbeeld wordt gekeken naar de hardheid van het glas en de meerlaagse coating in fases wordt gecontroleerd zodat de hoge B+W standaard gewaarborgd blijft. Een continu proces van verbeteringen vind plaats waarvan de XS Pro nanolijn het nieuwste resultaat is.

B+W, producent van topfilters voor fotografische toepassingen introduceert de overtreffende trap van de veelgeprezen MRC-coating: MRC Nano-coating, welke een zeer hoge lichtdoorlatendheid en krasbestendigheid garandeert. Deze filters behoren dan ook tot de absolute top. Naast de Premiumserie met MRC Nanofilters blijven ook de Professionalserie van filters met MRC (Multi Resistant Coating), enkelvoudig gecoate filters (de meeste overige filters) en ongecoate filters in het assortiment. B+W biedt zodoende in iedere prijsklasse voor ieders wens de beste filters. Bovendien is de verpakking van de filters vernieuwd, waardoor de verschillende series nog beter herkenbaar zijn door middel van de aanduiding Professional en Premium.

De nieuwe MRC Nano-coating van B+W is aangebracht op het Premiumline glaswerk met de speciale dunne en compacte XS Pro vattingen. Zo zijn de filters niet alleen zeer helder door de coating, maar ook ultra-dun, zodat deze ook geschikt is voor groothoekobjectieven want vignettering komt dan niet voor. Bovendien heeft deze vatting gewoon een binnenschroefdraad voor lensdoppen en zonnekappen. Filters met MRC-coating hebben de bekende F-Pro vatting, deze is dikker dan de XS Pro vatting, maar zijn beiden van hoge kwaliteit messing gemaakt, wat zeer vormvast is.

MRC Nanofilters met de XS Pro-vatting zijn verkrijgbaar in 007 Clear-, 010 UV- en Käsemann Circular Pol-uitvoering en beschikbaar in de formaten van 49 mm tot en met 86 mm. Het grootste MRC Nano Käsemann C-Polfilter is 82mm. MRC-filters met de iets dikkere F-Pro vatting zijn verkrijgbaar in 007 Clear-, 010 UV-, C-Pol- en Käsemann C-Pol uitvoering in alle meest voorkomende maten. Enkelvoudig gecoate filters met de F-Pro vatting zijn verkrijgbaar in 010 UV- C-Pol-, ND grijs- en grijsverloop uitvoering. Diverse kleurenfilters en voorzetlenzen zijn verkrijgbaar zonder coating.

Het verschil tussen de 007 & de 010:

Verschil is dat de 007 100% helder glas is met factor 0 dus geen filter effect, enige is dat de MRC nano coating erop zit.

010 UV is een kleurloos filter maar zit wel een factor op, alhoewel heel weinig, en blokkeert tevens de UV en heeft ook MRC nano coating

Combo discount

B+W 62mm 010 UV MRC Nano XS-Pro Digital E Filter + Microfiber Doekje + Cleaning Kit

B+W 62mm 010 UV MRC Nano XS-Pro Digital
 Caruba Microfiber Lensdoekje XL Rood
 Caruba Cleaning Kit

10% combo discount

op accessoires in deze set

€ 78,85

€ 75,96

Accessories for the B+W 62mm 010 UV MRC Nano XS-Pro Digital E Filter

Others also bought

Reviews of the B+W 62mm 010 UV MRC Nano XS-Pro Digital E Filter

What do others think of this item?

Henk

on 21-03-2019

De hoge kwaliteit zoals ik die van B+W gewend ben. Aanrader!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the B+W 62mm 010 UV MRC Nano XS-Pro Digital E Filter

Brand B+W
Seen it all? Go back to the top