Hoya HDX Protector 72mm

Product code: HO-PHX72
|
|
Hoya HDX Protector 72mm

€ 79,95

€ 66,07 ex V.A.T.

Available for shipping
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis*

  • With 2 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Product details

Het merk Hoya biedt zichtbare kwaliteit.Op het eerste gezicht lijken filters van verschillende merken op elkaar. Toch worden scherpte, kleur en contrast sterk bepaald door het filter dat je gebruikt. Ook de fysieke eigenschappen van een filter bepalen je fotoplezier. Het ene filter breekt of krast eerder dan het andere. En een klein beetje dikkere filtervatting veroorzaakt soms vignettering. Tussen de vele aanbieders van fotografische filters bevinden zich een paar hoofdrolspelers die echte kwaliteit bieden.

Een Hoya protectorfilter wordt gekenmerkt door een strikt neutrale lichtdoorlating met een minimum aan reflectie en absorptie van licht. Ofwel: vrijwel al het licht dat er op valt, gaat er ook doorheen.

Fabrikant Hoya zoekt altijd naar verbeteringen, zo hebben de HDX filters een verbeterde kwaliteit. Hoya heeft bepaalde samenstellingen van de coatings (8 lagen) een upgrade gegeven, waardoor je een verbluffende resultaat aan over houdt. Door zijn bijzondere samenstelling en productietechniek is het HOYA HDX glas vier keer harder dan het filterglas van andere merken. Dat betekent dat het veel beter bestand is tegen stoten en krassen. Ook de bovenste coatinglaag (aan beide zijden van het filterglas) is onder een hoge temperatuur op het filter aangebracht.

Combo discount

Hoya HDX Protector 72mm + Microfiber Doekje

Hoya HDX Protector 72mm
 Caruba Microfiber Lensdoekje Rood

10% combo discount

op accessoires in deze set

€ 85,90

€ 85,31

Accessories for the Hoya HDX Protector 72mm

Reviews of the Hoya HDX Protector 72mm

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Hoya HDX Protector 72mm

Brand Hoya
Filtermaat 72mm
Seen it all? Go back to the top