Polar Pro DJI Spark Filter 6-Pack

Product code: PP-SPARK-6PACK
|
|
OP = OP
Polar Pro DJI Spark Filter 6-Pack
Polar Pro DJI Spark Filter 6-Pack
Polar Pro DJI Spark Filter 6-Pack
Polar Pro DJI Spark Filter 6-Pack

From € 99,00

€ 84,15

€ 69,55 ex V.A.T.

Available for shipping
Of thuis bezorgd in 2 tot 4 werkdagen

  • With 2 years Warranty
  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Top features

  • Makkelijk te monteren
  • Hoge kwaliteitsfilters
  • Must have voor alle felle lichtomstandigheden

Product details

De Polarpro DJI Spark Filter 6-PACK is de ideale accessoire voor jouw DJI Spark. Deze set bevat een polarisatiefilter, een gecombineerd ND8/PL,ND16/PL filter en een ND8, ND16, and ND32 filter. De filters zijn gemaakt van hoogwaardig glas en het glas zit in een aluminium behuizing. Dit maakt de filters zeer licht van gewicht en duurzaam. Je kunt de filters eenvoudig om de camera klikken en ook weer eenvoudig verwijderen. Je hoeft het filter niet te verwijderen als je bijvoorbeeld je drone/gimbal opstart.

Polarisatiefilter
Het polarisatiefilter zorgt ervoor dat de cameralens minder last heeft van de schitteringen in bijvoorbeeld water of luchten. Kleuren worden mooi verzadigd en het contrast wordt verbeterd bij gebruik van dit filter.

ND8-filter
Het ND8-filter is gemaakt om te filmen op licht bewolkte dagen of tijdens zonsopgang en zonsondergang. Je kunt beter tegen de zon in filmen en fotograferen met dit filter, terwijl ook ongewenste highlights verminderen.

ND16-filter
Het ND16-filter is bedoeld voor heldere dagen. De sluitertijd kan met dit filter vertraagd worden, zodat bijvoorbeeld de propellers vervagen als ze in beeld komen. Ook de trilling van jouw drone worden door dit filter opgevangen.

ND32-filter
Met het ND32-filter kunt u op extreem heldere dagen perfect filmen en fotograferen. Gaat u op een zeer zonnige dag filmen boven een woestijn, besneeuwd landschap of boven zee, dan hebt u dit donkere filter nodig.

Gecombineerd ND8-/polarisatiefilter
Dit filter is gemaakt om te gebruiken in omstandigheden die te helder zijn voor het polarisatiefilter, maar waarin je wel de sluitertijd van de camera wilt verlagen. De sluitertijd kan met drie stops worden verlaagd als je dit filter gebruikt.

Gecombineerd ND16-/polarisatiefilter
Voor dit gecombineerde filter geldt hetzelfde als voor het gecombineerde ND8-/polarisatiefilter, met als verschil dat dit filter geschikt is voor zeer heldere dagen.

Accessories for the Polar Pro DJI Spark Filter 6-Pack

Reviews of the Polar Pro DJI Spark Filter 6-Pack

What do others think of this item?

CameraTools.nl 9.6 5178

There are no reviews of this product. Be the first!

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Polar Pro DJI Spark Filter 6-Pack

Brand Polar Pro
Seen it all? Go back to the top