Rode VideoMicro

Product code: RO105559
|
|

€ 59,-

€ 48,76 ex V.A.T.

Available for shipping
Voor 23:59 uur besteld, morgen gratis in huis*

  • With 2 years Warranty

    Kijk voor meer informatie op de site van RØDE

  • 30 day return policy
  • Our customers appreciate us with a 9.5!

Product details

De nieuwe Rode VideoMicro is een compacte maar zeer krachtige microfoon die voldoet aan de eisen die zowel amateur als professionele filmmakers stellen. De microfoon is uitgerust met een hoge kwaliteit condensator microfooncapsule voor een uitstekende opnamekwaliteit bij gebruik met een zeer breed scala aan digitale camera's en videocamera's met een 3.5 mm-ingang. Met deze richtmicrofoon kun je betere geluidsopnamen maken dan met de standaard ingebouwde microfoon van je camera, en wordt omgevingsgeluid beter buitengesloten.

Ondanks zijn micro formaat heeft de Rode VideoMicro een groot frequentiebereik van 40 Hz - 20 000 Hz. De VideoMicro is gemaakt van aluminium waardoor deze zeer weinig last heeft van radiofrequente storingen. De behuizing is afgewerkt met RØDE's hoogwaardige keramische niet-reflecterende zwarte coating. Een Rode SC7 verloopkabel is los verkrijgbaar om de VideoMicro met een smartphone of ander mobiel apparaat te kunnen combineren.

Kenmerken:
- Compact formaat en licht van gewicht
- Slechts 80 millimeter lang
- Weegt slechts 42 gram
- Aluminium body met zwarte coating
- Geen batterij nodig
- Inclusief Rycote Lyre shock mount en windscherm

Combo discount

Rode VideoMicro + Windjammer

Rode VideoMicro
 Rode WS9 Deluxe windshield for Videomicr

10% combo discount

op accessoires in deze set

€ 79,95

€ 77,86

In the box

- SC2 TRS 3.5mm aansluitkabel
- WS9 windscherm
- Rycote Lyre shoe-mount

Accessories for the Rode VideoMicro

Reviews of the Rode VideoMicro

What do others think of this item?

Bob

on 24-12-2018

Mooie kleine/compacte microfoon. Ideaal voor op de spiegelreflex. De kwaliteit van het geluid is met sprongen vooruit gegaan. Kan hem een ieder aanraden. Wie weet t.z.t. nog een verdere upgrade, maar voor nu ben ik dik tevreden.

Wil

on 24-04-2018

mooi compacte microfoon. Kwaliteit kan ik nog niet veel over zeggen, nauwelijks nog gebruikt. bevestiging is niet echt degelijk...

Jim

on 11-12-2017

Nice microfoon. Klein en compact ideaal voor mijn dslr. Ik heb meerdere microfoons bekeken en gekozen voor de meest compacte variant. De fluffy windjammer is ook top, alleen vind ik de shock-mount iets minder. Die is nu best fragiel. Ik moet mijn camera en microfoon hierdoor steeds afbouwen, en kan deze niet gewoon even snel in mijn tas doen. Ik had liever een vaste/stevigere mount gezien. Maar kortom een fijne microfoon.

What do you think of this item?

Submit a review of this product. This way you can assist other customers to make the best choice when they are interested in this product!

Your rating
(bad) Score Score Score Score Score (excellent)
Your e-mail address
Your experience

Specifications of the Rode VideoMicro

Brand Rode
Seen it all? Go back to the top