Route

Zo kom je bij CameraTools

De showroom van CameraTools is gelegen in het zuiden van Apeldoorn, op industrieterrein vlak bij de A1. Met de TomTom rij je er zo naartoe: Paramariboweg 41, 7333 PA in Apeldoorn. Geen navigatie? Hieronder een korte uitleg over hoe je ons kunt bereiken!

Met de auto

Vanaf de snelweg kom je heel gemakkelijk bij CameraTools. Als je op de A1 rijdt richting Apeldoorn, hou dan goed de borden in de gaten voor Apeldoorn-Zuid. Als je deze afrit neemt, ga je vervolgens linksaf de Kayersdijk op. Bij het eerstvolgende kruispunt sla je linksaf, de Laan van Malkenschoten op. Daar neem je de eerste afslag links om het industrieterrein, en de Paramariboweg, op te rijden. Rij deze weg af, met de bocht mee naar rechts, en na een paar honderd meter zie je ons vanzelf aan je rechterhand.

Rij je over de A50? Rij dan richting Apeldoorn totdat je bij knooppunt Beekbergen komt: ga hier over op de A1 richting Amersfoort. Ook Apeldoorn Zuid staat hier al aangegeven. De rest vind je hierboven; zo makkelijk is het!

Met het openbaar vervoer

Omdat onze showroom is gelegen op een industrieterrein, zijn we niet gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Houd er dan ook rekening mee dat je nog 10 minuten tot een kwartier moet lopen voordat je vanaf de dichtstbijzijnde bushalte bij onze showroom terecht komt.

Als je met de trein op Station Apeldoorn terecht komt, kun je instappen in stadsbus 14 (richting Businessline Apeldoorn Zuid). Na ongeveer 10 minuten stap je uit bij bushalte FizzionParc, op de Laan van Malkenschoten. Loop vervolgens een kort stukje met de bus mee, en sla rechtsaf bij het eerstvolgende kruispunt, de Oude Apeldoornseweg in. Loop wel netjes langs de weg, want er is geen stoep aanwezig. Loop de Oude Apeldoornseweg af en sla de tweede afslag links in, de Surinameweg op. Als je deze weg tot het einde af loopt kom je terecht op de Paramariboweg; sla linksaf en na nog een heel kort stukje ben je er!

Adres

Standaard openingstijden 

Paramariboweg 41
7333 PA Apeldoorn
Nederland 

Maandag t/m vrijdag

10:00 - 17:00 uur

Zaterdag

9:00 - 13:00 uur

Zondag

gesloten

This is CameraTools

You can count on

  • Professional advice
  • Great prices
  • Up-to-date info of photo & video
  • Reliable shipping
  • Quickly delivered
Our showroom

The place to be for photo and video enthusiasts

Opening hours

Directions

Contact