ZONDAG 22 SEPTEMBER 2019

NATIONAAL PARK DE HOGE VELUWE

Logo Veluwse Fotodag

JIJ KOMT TOCH OOK?

Veluwse Fotodag

Zondag 22 september 2019

Op zondag 22 september 2019 van 10:00 tot 17:00 uur is het centrale gebied rond het Bezoekerscentrum van Het Nationale Park De Hoge Veluwe het decor voor de Veluwse Fotodag: een gratis evenement midden in de prachtige natuur van de Veluwe. In en rond het bezoekerscentrum worden de hele dag activiteiten rond natuur en fotografie georganiseerd. Er zijn verschillende fotoworkshops, fietsexcursies, lezingen, demo's en de jachthoornblazers treden verschillende keren op. Alle bekende fotomerken zijn aanwezig en pakken uit met speciale aanbiedingen en hoge kortingen. Na afloop, aan het einde van de middag is de bronsttijd van het edelhert goed te zien én te fotograferen!.

Volop te doen

De hele dag zijn er verschillende workshops te volgen, kun je mee doen aan een fietstocht of mee gaan op excursie. Ook zullen er gratis presentaties gehouden worden in de filmzaal van het bezoekerscentrum door verschillende natuurfotografen zoals Jan Vermeer, Gustav Kiburg, Tariq La Brijn en Henri van Vliet. Meer zien van het programma aan workshops en jouw plekje reserveren? Kijk dan op de site van de Veluwse Fotodag!

In de overweldigende natuur van de Hoge Veluwe

Het bezoek aan de Veluwse Fotodag is helemaal gratis, wel dien je een entreekaart aan te schaffen voor het Nationale Park De Hoge Veluwe. Deze kun je verkrijgen bij 1 van de 3 ingangen (Schaarsbergen, Otterlo of Hoenderloo), maar ook eenvoudig vooraf online bestellen op de site van het Nationale Park de Hoge Veluwe. De Veluwse Fotodag wordt gehouden op zondag 22 september van 10:00 tot 17:00 uur, Het Nationale Park De Hoge Veluwe is geopend van 9:00 tot 20:00 uur.

Natuurlijk zal ook CameraTools aanwezig zijn voor goed advies en leuke acties. Het belooft een geweldige dag te worden voor iedere fotografie- en natuurliefhebber. Jij komt toch ook naar de Veluwse Fotodag?