Week van het Licht

Zet het licht naar je hand tijdens boeiende workshops van topfotografen

Het is weer bijna zo ver: de enige échte Week van het Licht bij CameraTools! Van 6 tot en met 10 maart kun je bij ons leren hoe je het licht naar je hand zet tijdens boeiende workshops onder begeleiding van topfotografen. Deelname aan één van deze workshops kost slechts € 10,- per persoon voor een 2 uur durende workshop! Bestel snel jouw ticket want er is per workshop plek voor maximaal 12 deelnemers.

Tijdens de Week van het Licht staan topfotografen en topmerken voor je klaar om je de fijne kneepjes te laten zien van het vormen van licht voor geweldige foto's. Natuurlijk kun je ook profiteren van verschillende scherpe acties en aanbiedingen tijdens de Week van het Licht in onze showroom in Apeldoorn!

Programma

Het programma met de namen van topfotografen in de Week van het Licht zijn bekend. Meld je op tijd aan want vol = vol!

Maandag 6 maart

Op maandag 6 maart zal Profoto ambassadeur en Olympus Visionary Brendan de Clercq de begeleider zijn van 2 boeiende workshops portret- en fashionfotografie. Tijdens een ochtend- of middagsessie leer je hoe Brendan tot zijn sprekende portretten komt en ontdek je zelf hoe je met de flitser en lichtvormers van Profoto geweldige foto's kunt maken.


Dinsdag 7 maart

Op dinsdag 7 maart zal trouwfotograaf Arno de Bruijn een speciale #BeCreative workshop geven die in het teken staat van het gebruik van OCF flitsers en MagMod. Verleg je creatieve grenzen en ga creatief om met licht en compositie. Bestel nu jouw toegangsbewijs voor de 2 uur durende ochtendsessie of middagsessie want er is slechts plek voor maximaal 12 deelnemers!


Woensdag 8 maart

Geert Langelaan staat bekend als een veelzijdige (actie)fotograaf die vol zit met ideeën en energie. Geert is daarnaast Elinchrom ambassadeur en dé Hi-Sync specialist. Het volledig controleren van het omgevingslicht, het fotograferen tegen de zon in en beweging haarscherp bevriezen zijn een aantal aspecten van het Hi-Sync'en. Geert laat je tijdens zijn workshops op woensdag 8 maart in een 2 uur durende ochtendsessie of middagsessie zien hoe je met Elinchrom Hi-Sync het licht naar jouw hand zet!


Donderdag 9 maart

Op donderdag 9 maart zal Fujifilm ambassadeur en portretfotograaf Martin Hogeboom aanwezig zijn om te laten zien waar de nieuwe Fujifilm GFX-50S middenformaat camera toe in staat is voor studio- en portretfotografie! Deze nieuwe systeemcamera met een sensor nog groter dan full frame en een resolutie van 51.4 megapixel biedt geweldige mogelijkheden voor de veeleisende fotograaf. Toegang is helemaal gratis dus kom vooral een kijkje nemen en ontdek de nieuwe Fujifilm GFX-50S!


Vrijdag 10 maart

Op vrijdag 10 maart laat broncolor ambassadeur Arend Spaans tijdens zijn "How-to's" zien hoe je met interessante hulpmiddelen, kennis van licht en broncolor flitsers waanzinnige splash-foto's en stijlvolle productfoto's van hoog niveau maakt. Reserveer nu jouw ticket voor de ochtendsessie of middagsessie want er is slechts plek voor maximaal 12 deelnemers! Met zijn uitgebreide kennis van het licht, zijn artistieke inslag en veelzijdigheid toont Arend hoe je te werk kunt gaan met zijn credo "Breek het licht, niet je brein!"